Ελένη Μενεγάκη: Τι αποκάλυψε για τα δημόσια… φιλιά της με τον Μάκη Παντζόπουλο

Μία διαφορετική συζήτηση είχε στην εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη με τους συνεργάτες της.

Κουβεντιάζοντας για τις ακραίες κινήσεις θαυμασμού από τον κόσμο, η παρουσιάστρια του «Ελένη», μίλησε για την χρυσή εποχή της τηλεόρασης αλλά και την δημοσιότητα που ήρθε στη ζωή της, από μικρή ηλικία.

«Έχω ζήσει τέτοιες καταστάσεις τεράστιες και εγώ το έχω ευχαριστηθεί μέσα από την εκπομπή που ερχόμουν σε άμεση επαφή με τον κόσμο», είπε η Ελένη Μενεγάκη

και συνέχισε: «Όταν βγαίναμε να κάνουμε μια εκπομπή στη Θεσσαλονίκη, στην Κω, στα Γιάννενα ή στην Κρήτη και ερχόταν τόσο κόσμος όπου πηγαίναμε τότε σε όλη την Ελλάδα, ερχόταν ο κόσμος στις 10 το πρωί, γινόταν της τρελής».

Στην πορεία της συζήτησης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τη ρώτησε, εάν «φρίκαρε» ποτέ με την μεγάλη δημοσιότητα. Σε αυτό το ερώτημα, η ίδια απάντησε: «Εγώ δεν φρίκαρα ποτέ, απολάμβανα την αγάπη του κόσμου. Αλλά εγώ δεν μπήκα ποτέ σε έναν ρόλο, με βλέπεις και δεν σκέφτεσαι ότι είμαι μια άλλη, είμαι εγώ. Καταλαβαίνεις ότι σε κοιτάνε».

Με τη σειρά της, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου τη ρώτησε, εάν αισθάνεται χαλαρή όταν κυκλοφορεί δημοσίως, με την Ελένη Μενεγάκη να της απαντά: «Και να θέλω να περπατάω με τον σύντροφό μου και να θέλω να του δώσω ένα φιλί, θα φιληθώ, θα φοβηθώ; Γιατί κακό είναι»;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:Keywords
Τυχαία Θέματα