«Μου έχεις σπάσει τα νεύρα από το πρωί που έχεις ξυπνήσει»: Η αντίδραση της συντρόφου του Λιανού όταν της έκανε φάρσα

Λίγο πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο για τα γυρίσματα του Survivor All Star, ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην διαδικτυακή εκπομπή του Fipster.

Αναφερόμενος στην σύντροφό του Κωνσταντίνα Καραλέξη, o Γιώργος Λιανός αποκάλυψε:

«Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Κάποια στιγμή αργότερα, όταν το νιώσουμε μπορεί να κάνουμε και έναν θρησκευτικό γάμο για το μεταξύ μας. Η Κωνσταντίνα είναι πολύ low profile, δε θέλει

να εκτίθεται. Στη βάφτιση που είχαν έρθει κάποιοι δημοσιογράφοι την τραβούσα από το χέρι να πούμε τουλάχιστον ένα “ευχαριστούμε που ήρθατε”. Καταλαβαίνω και τον κόπο που κάνουν οι άνθρωποι που έχουν έρθει με εντολή ενός αρχισυντάκτη».

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο Γιώργος Λιανός κάλεσε την σύντροφό του στο τηλέφωνο και να της κάνει μια φάρσα λέγοντάς της πως του πρότειναν να γίνει ο επόμενος bachelor με μια πολύ μεγάλη χρηματική αμοιβή.

«Έλα ρε Γιώργο πρωί πρωί και μου χεις σπάσει τα νεύρα από το πρωί που έχεις ξυπνήσει. Πήρες να με κοροϊδέψεις τώρα; Να γίνεις ο bachelor εσύ; Να γίνεις o bachelor; Ωραία… Γίνε ο bachelor… Tι μου λες; Πλάκα μου κάνεις; Αγάπη μου; Μας νοιάζουν τα λεφτά τώρα; Τι είναι αυτά που μου λες; Έχεις ανάγκη εσύ να ξεφτιλιστείς για τα λεφτά;» ήταν η αντίδρασή της.

Όταν αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για φάρσα, η Κωνσταντίνα Καραλέξη ανέφερε: «Εντάξει, είναι κακή μέρα από το πρωί. Να τον φιλάνε 20 γυναίκες; Μάλλον δε σου έχει εξηγήσει τι γίνεται».

Δείτε το στιγμιότυπο στο 9:20:

Keywords
Τυχαία Θέματα