Μαρούσι: Η 17χρονη χτύπησε με μπουκάλι την 22χρονη φίλη της και μετά τήν μαχαίρωσε 40 φορές σε πρόσωπο και λαιμό

Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση για το πρωτοφανές και άγριο έγκλημα με θύμα μια 22χρονη και δράστιδα την 17χρονη φίλη της, στο Μαρούσι.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση για τη δολοφονία της 22χρονης φοιτήτριας, η 17χρονη δολοφόνος χρησιμοποίησε ένα μπουκάλι για ανοίξει το κεφάλι της φίλης της και στη συνέχεια, πιθανότατα, όχι με ένα αλλά με δυο μαχαίρια, την κατακρεούργησε με περισσότερα από 40 «καρφώματα» στο πρόσωπο και τον λαιμό.

Μάλιστα, από την

άγρια επίθεση, σύμφωνα με αστυνομικές «πηγές» τραυματίστηκε και η ίδια καθώς τής κόπηκε ο τένοντας και χθες το βράδυ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου τής παρεσχέθη ιατρική βοήθεια, έγινε αξιολόγηση της κατάστασης και επέστρεψε στο «Ανηλίκων» όπου θα παραμείνει μέχρι την απολογία της.

Μάλιστα, ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης σημείωσε:

«Έχουμε έναν μεγάλο αριθμό από ένα αιχμηρό όργανο και από ένα μη αιχμηρό. Ένα μεγάλο τραύμα το οποίο προκλήθηκε από αμβλύ όργανο πιθανότατα να έχει προκληθεί από κάποιο γυάλινο μπουκάλι.

Τα τραύματα ήταν αρκετά, δεν τα έχουμε μετρήσει ακόμα συνολικά, είναι πάρα πολλά…θεωρώ σε ένα τρίμηνο θα έχουμε τα αποτελέσματα».



Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρούσι, 17χρονη, 22χρονη,marousi, 17chroni, 22chroni