Κόρινθος: Η 18χρονη Αναστασία είχε χάσει σε τροχαίο τον κολλητό της φίλο πριν ενάμιση χρόνο

Η τραγωδία στην Κόρινθο, με δυο νέα παιδιά 16 και 18 ετών, να αφήνουν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο έχει «λυγίσει» το Πανελλήνιο…

Το χρονικό του θανατηφόρου τροχαίου

Υπενθυμίζεται, πως ο 15χρονος οδηγός έχασε την έξοδο και αποφάσισε να κάνει όπισθεν πάνω στην Εθνική Οδό, με συνέπεια, ένα δεύτερο όχημα, κινούμενο και αυτό με κατεύθυνση προς Τρίπολη, να πέσει πάνω στο ΙΧ με τα νεαρά παιδιά, να συγκρουστεί μαζί του και να το εκτινάξει σε απόσταση 50 μέτρων.

Το άλλο ΙΧ οδηγούσε ένας 65χρονος Βρετανός, ο οποίος

είχε νοικιάσει το αυτοκίνητο, για να κάνει διακοπές στην Ελλάδα.

Τον 65χρονο παρέλαβε από το σημείο της σύγκρουσης ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Κορίνθου. Νοσηλεύεται και αυτός ελαφρά τραυματισμένος.

Το κορίτσι 18 ετών και ο 16χρονος, που ήταν στα πίσω καθίσματα βρήκαν τραγικό θάνατο, ενώ εκτός του 15χρονου οδηγού (που τραυματίστηκε σοβαρά αλλά είναι σε σταθερή κατάσταση), ήταν ένας συνοδηγός ηλικίας 18 ετών που τραυματίστηκε πιο ελαφρά.

Συγκλονίζει η μητέρα του κολλητού της 18χρονης Αναστασίας

Την ίδια στιγμή, εξάλλου, συγκλόνισε η μητέρα του κολλητού της 18χρονης Αναστασίας, που χάθηκε στο τροχαίο.

«Η Αναστασία ήταν κολλητή με τον γιο μου. Ο γιος μου έφυγε σε τροχαίο με αυτοκίνητο πριν ενάμιση χρόνο, όταν ήταν, 18 χρονών, όπως και η Αναστασία. Την ήξερα πολύ καλά την κοπέλα» λέει στο newsit.gr Αλεξία Γόγολα και συνεχίζει:

«Εγώ όταν έμαθα ότι έφυγε το κορίτσι έβαλα τις φωνές, είναι σαν να ζω το ίδιο πράγμα. Μου είχε εκμυστηρευτεί ότι τον είχε δει και στον ύπνο της… Eίναι σαν να ζώ το ίδιο ξανά, όπως τότε με τον γιο μου».

Εκείνο το βράδυ, πρίν γίνει το τροχαίο, «το κορίτσι ήταν στο Βραχάτι, εκεί βρήκε όλους τους φίλους της, όπως και τον γιο μου τον μεγάλο, τους χαιρέτησε, μίλησαν και το πρωί έγινε αυτό. Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Τα άλλα παιδιά δεν τα γνώριζα» καταλήγει η κα Γόγολα.



Keywords
Τυχαία Θέματα