Εύα Καϊλή: «Είμαι αθώα και δεν δωροδοκήθηκα από το Κατάρ, ήμουν εντολοδόχος της Κομισιόν»-Τι είπε ο δικηγόρος της Μ. Δημητρακόπουλος

«Έσπασε τη σιωπή της» έστω και μέσω του δικηγόρου της οικογένειάς της Μιχάλη Δημητρακόπουλου, η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, που βρίσκεται στο επίκεντρο του σκανδάλου Qatargate στο Ευρωκοινοβούλιο, καθώς συνελήφθη κατηγορούμενη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα μαύρου χρήματος

και διαφθορά.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο κ. Δημητρακόπουλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, για την Εύα Καϊλή «όσο και να σας φαίνεται περίεργο, δυσκολεύεται να το πιστέψει».

Για το τι τού είπε η Εύα Καϊλή, ο κ. Δημητρακόπουλος απάντησε:

«Καταρχήν είναι ψευδές ότι εγώ είχα μια προσωπική ατζέντα ότι εγώ πλάσαρα το κράτος του Κατάρ… Από το 2019 υπήρχαν συζητήσεις ότι θα πρέπει η Ευρωπαϊκή Ένωση να αποκτήσει εμπορικές σχέσεις με το Κατάρ, το Κουβέιτ και το Ομάν… Ήμουν εντολοδόχος της προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου… Μπορέλ και Γιόχανσον συνεργάστηκαν πρώτοι με το Κατάρ».

Ερωτηθείς ο κ. Δημητρακόπουλος για τα χρήματα που φέρεται να βρέθηκαν στο σπίτι της κας Καϊλή και σε τσάντα που είχε στην κατοχή του πατέρας της Ευρωβουλευτή, απάντησε πως δεν τού επιτρέπει το απόρρητο της διαδικασίας που είναι σε εξέλιξη στις Βρυξέλλες να απαντήσει, αρκέστηκε όμως να πει πως «δεν είμαι σίγουρος ότι τα χρήματα αφορούν στην Εύα Καϊλή»

Και συνέχισε, γνωστοποιώντας το μήνυμα που τού είπε η Εύα Καϊλή να μεταφέρει:

«Δεν δωροδοκήθηκα, είμαι αθώα και ό, τι είπα και έκανα ήταν σε γνώση της Κομισιόν».



Keywords
Τυχαία Θέματα