Ανθή Βούλγαρη για διαζύγιο Λάλου-Μαυρίδου: «Δεν τους ξέρω» – Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Λένε ότι τα έφτιαξε με τη Λαμπροπούλου»

Στην είδηση του διαζυγίου ανάμεσα στον Δημήτρη Λάλο και την Έλενα Μαυρίδου έπεσαν η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Το πρωινό δίδυμο του MEGA κατά την ανάγνωση των πρωτοσέλιδων των εφημερίδων νωρίτερα σήμερα (21/5) έκανε τα δικά του σχόλια για την εξέλιξη μεταξύ των δύο ηθοποιών μέσα από έναν απολαυστικό διάλογο.

«OnTime: Δημήτρης Λάλος – Έλενα Μαυρίδου, βγήκε το διαζύγιο, καρφιά και υπονοούμενα από την πρώην. Δεν τους ξέρω», είπε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη διαβάζοντας

στον αέρα το πρωτοσέλιδο της γνωστής εφημερίδας.

«Είναι στον Σασμό, παιδί μου», απάντησε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος με την παρουσιάστρια να «δικαιολογείται» λέγοντας: «Δεν βλέπω Σασμό. Εξήγησέ μου».

«Οι δύο εδώ είναι ζευγάρι στον Σασμό, ο Λάλος με τη Λαμπροπούλου, και λένε ότι είναι και στη ζωή. Ότι χώρισε αυτός τώρα για να είναι με τη Λαμπροπούλου. Που είσαι εσύ;», εξήγησε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στη συνεργάτιδά του.

«Δεν βλέπω Σασμό, δεν το παρακολουθώ», τόνισε για ακόμη μία φορά η Ανθή Βούλγαρη.

«Μα δεν παίζουν αυτοί όλοι», είπε κλείνοντας το θέμα ο δημοσιογράφος με χιούμορ.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανθή Βούλγαρη, Λάλου-Μαυρίδου, Δεν, – Ιορδάνης Χασαπόπουλος, Λένε, Λαμπροπούλου,anthi voulgari, lalou-mavridou, den, – iordanis chasapopoulos, lene, labropoulou