Αιγάλεω: Aδιανόητο ξύλο μεταξύ οδηγών στην Πέτρου Ράλλη – Δύο τραυματίες στο νοσοκομείο

Οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν μέρα μεσημέρι στην Πέτρου Ράλλη, περίπου στο ύψος του Αιγάλεω, κόβουν την ανάσα.

Όπως μπορείτε να δείτε στα ακόλουθα πλάνα του MEGA, μια γυναίκα και ένας άντρας δέχονται χτυπήματα από τρία άτομα που κατέβηκαν από το λευκό όχημα που διακρίνεται στα πλάνα. Οι νεαροί δεν διστάζουν να χτυπήσουν τη γυναίκα, ενώ σε αυτό το σημείο, το άτομο που τη συνόδευε δέχεται κλωτσιά και ένα πάτημα στο κεφάλι, που θα μπορούσε να του στοιχίσει τη ζωή.

Η κατάσταση ξέφυγε, με τις ύβρεις να ντύνουν ηχητικά

τις εικόνες ντροπής

Τα πλάνα καταγράφει από το αντίθετο ρεύμα οδηγός με το κινητό του τηλέφωνο. Κάποιοι κορνάρουν και άλλοι παρακολουθούν σοκαρισμένοι τα όσα συμβαίνουν κοντά τους.

Το βίντεο διάρκειας 39 δευτερολέπτων ξεκινά με τη γυναίκα να έχει κατέβει από το αυτοκίνητό της και να σπρώχνει έναν από τους τρεις νεαρούς. Οι άλλοι δύο που ήταν στο ίδιο όχημα με εκείνον αρχίζουν να χτυπούν τον άντρα που τη συνόδευε. Η κατάσταση ξεφεύγει, με τις ύβρεις να ντύνουν ηχητικά τις εικόνες ντροπής:

Η γυναίκα προσπαθεί να σώσει τον άντρα που ήταν μαζί της, αλλά οι νεαροί δεν σταματούν.

Αυτή είναι ίσως η πιο σκληρή εικόνα στο βίντεο, με τον άντρα πεσμένο στο δρόμο και ένα άτομο να τον πατάει με δύναμη στο κεφάλι.

Ο δρόμος στο σημείο είναι μποτιλιαρισμένος και η κυκλοφορία λόγω του άγριου επεισοδίου έχει διακοπεί.



Όπως λέει στο MEGA αυτόπτης μάρτυρας, όλα ξεκίνησαν όταν οι τρεις νεαροί ενοχλήθηκαν επειδή η γυναίκα τους έκλεινε το δρόμο.

«Άνθρωπε τι θα κάνεις; Θα μας σκοτώσεις;»
«Κάτι με τον δρόμο είχε γίνει, τους έκλειναν τον δρόμο και οδηγούσε γυναίκα. Όταν έφτασαν στην κίνηση του λέει ΄΄άνθρωπε τι θα κάνεις; Θα μας σκοτώσεις;΄΄. Κάτι της είπε αυτός: ΄΄σε γράφω στα…΄΄. Την έβρισε».

Τα όσα ακολουθούν σοκάρουν τους οδηγούς που έτυχε να βρίσκονται στο σημείο, αλλά και τους επιβάτες λεωφορείου που έβλεπαν από τα παράθυρα τις σκηνές βίας.

«Αυτή κατέβηκε εκεί να τσακωθούν, να μιλήσουν, του βάραγε το τζάμι, κάτι τέτοιο. Κατέβηκαν μετά και οι, δεν ξέρω ποιοι ήταν, οι γιοι του; Μαζί ήταν όλοι παρέα, αυτοί ήταν 3 άτομα απ’ ότι φαίνεται. Μπήκε ο άλλος να τους χωρίσει ο άντρας της και τις έφαγε για τα καλά. Τον πάτησε και με το αυτοκίνητο κιόλας».

Λίγο αργότερα, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, οι τρεις άνδρες παρέσυραν με το αυτοκίνητο τους τον 43χρονο και τον έριξαν στο έδαφος.

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο νοσοκομείο, με πληροφορίες να αναφέρουν πως η ζωή τους δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο, ενώ η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των τριών ατόμων βρίσκεται σε εξέλιξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αιγάλεω, Aδιανόητο, Πέτρου Ράλλη – Δύο,aigaleo, Adianoito, petrou ralli – dyo