Πέτρος Τατσόπουλος: «Δεν ήταν έμφραγμα, ήταν διαξιφιστικός διαχωρισμός ανιούσας αορτής, το λένε «σιωπηλό δολοφόνο»

Ο Πέτρος Τατσόπουλος κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 το απόγεμα της Τρίτης και μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε και αν έχει αλλάξει κάτι στον ίδιο μετά από αυτήν.

«Εκείνη την ημέρα ήταν ένας συνδυασμός απίστευτης τύχης. Ό,τι ήταν να πάει καλά, πήγε καλύτερα. Είχε μεγάλη σημασία ότι αυτό το έπαθα σε δημόσιο χώρο. Ο καρδιοχειρούργος, που μου έδωσε τη δεύτερη ευκαιρία και με έσωσε, ήταν κοντά. Δεν πήγε by the book. Ο γιατρός είπε ότι αν του κάνουμε εξετάσεις, θα δούμε από τι πέθανε.

Δεν πρόκειται να τον σώσουμε. Βάλτε τον κάτω, ξέρουμε τι έχει. Με έσωσε» περιέγραψε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

«Αυτό δεν μου έστειλε κάποιο μήνυμα, παρόλο που θα μπορούσα να τη ψωνίσω. Ο Γονίδης είπε πρόσφατα ότι έχω έρθει στη Γη γιατί έχω μία κρυφή αποστολή, που δεν τη γνωρίζω ούτε εγώ. Τόση εχεμύθεια ο Θεός, που δεν την είπε ούτε στον ίδιο. Εγώ δεν έχω καμία αποστολή. Μερικές φορές η μπίλια σου κάθεται κι άλλες δεν σου κάθεται… Δεν πιστεύω στην έννοια της τύχης ως μοίρας…

Ήταν διαξιφιστικός διαχωρισμός ανιούσας αορτής, δεν ήταν έμφραγμα. Το λένε διαξιφιστικό γιατί το νιώθεις σαν μαχαιριά στην καρδιά, αλλά δεν είναι μέσα στην καρδιά. Είναι η αορτή που πάει το αίμα σε όλα τα όργανα. Εκτός του ότι έχεις τεράστιες πιθανότητες για να πεθάνεις, για αυτό το λένε σιωπηλό δολοφόνο γιατί δεν έχεις κανένα προμήνυμα. Μπορείς να έχεις κινητική και νεφρική ανεπάρκεια, να ξυπνήσεις ψυχωτικός» πρόσθεσε ο Πέτρος Τατσόπουλος.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέτρος Τατσόπουλος, Δεν,petros tatsopoulos, den