Όλα τα μοντέλα Dacia αποκτούν την έκδοση Extreme

Για τους λάτρεις της περιπέτειας και όχι μόνο, η Dacia φέρνει τις εκδόσεις Extreme σε ολόκληρη τη γκάμα, από το ηλεκτρικό Spring μέχρι το Duster 4X4.

Η Dacia λανσάρει το εξοπλιστικό επίπεδο Extreme, σε όλη τη γκάμα των μοντέλων της: Spring, Sandero, Jogger και Duster. Το νέο επίπεδο εξοπλισμού εξασφαλίζει στα μοντέλα μια ξεχωριστή εξωτερική εμφάνιση, που εναρμονίζεται με το περιβάλλον της υπαίθρου. Έτσι λοιπόν τα μοντέλα στην έκδοση Extreme αποκτούν ένα νέο χρώμα αμαξώματος (Cedar Green) για τα Stepway, Jogger και Duster, ενώ το Spring διατίθεται σε μια απόχρωση Slate Blue. Ταυτόχρονα έχουν μαύρη γυαλιστερή κεραία σε σχήμα πτερυγίου καρχαρία και χρωματικές πινελιές σε χρώμα σκούρου χαλκού (μπάρες οροφής, καλύμματα καθρεφτών, καπάκια τροχών, προφυλακτήρα εμπρός, επιγραφή Dacia στην πόρτα του χώρου αποσκευών). Ο περιπετειώδης χαρακτήρας ενισχύεται από τις διακοσμητικές λωρίδες με τοπογραφική σχεδίαση στις εμπρός πόρτες, στη μεσαία κολώνα και στα μαρσπιέ (ανάλογα με το μοντέλο), ενώ οι ζάντες αλουμινίου έχουν μαύρη γυαλιστερή απόχρωση.

Στο εσωτερικό οι εκδόσεις Dacia Extreme έχουν νέου τύπου ταπετσαρίες σε γκρίζα απόχρωση, τεχνολογίας MicroCloud. Η τεχνολογία MicroCloud εξελίχθηκε αποκλειστικά για χρήση σε μέρη του εσωτερικού του αυτοκινήτου, όπως τα καθίσματα, εξασφαλίζοντας αντοχή στο χρόνο, ευκολία στον καθαρισμό, ενώ είναι απαλή και ευχάριστη στην υφή. Ταυτόχρονα έχουμε κεντητό σήμα Dacia Link στα εμπρός καθίσματα, λαστιχένια πατάκια με τοπογραφικό σχέδιο, διακοσμητικά σε απόχρωση χαλκού και εμφανείς ραφές στην ίδια απόχρωση.

#tdi_10 .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2023/03/Dacia-Sandero-Stepway-Extreme-1-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } #tdi_10 .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2023/03/Dacia-Sandero-Stepway-Extreme-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } #tdi_10 .td-doubleSlider-2 .td-item3 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2023/03/Dacia-Sandero-Stepway-Extreme-2-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } #tdi_10 .td-doubleSlider-2 .td-item4 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2023/03/Dacia-Duster-Extreme-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } 1 του 4 Extended Grip για κίνηση εκτός δρόμου

Η οδήγηση σε λασπωμένο, χιονισμένο ή ολισθηρό οδόστρωμα, αποτελεί μία ιδιαίτερη πρόκληση για οχήματα με κίνηση στους δύο τροχούς. To σύστημα Extended Grip της Dacia προσφέρει στον οδηγό περισσότερη ελευθερία να κινηθεί με ασφάλεια σε εκτός δρόμου μονοπάτια. Διατίθεται στο βασικό εξοπλισμό της έκδοσης Extreme στα μοντέλα Sandero Stepway και Jogger. Η ενεργοποίηση του γίνεται μέσω ενός πλήκτρου στην κεντρική κονσόλα, εξασφαλίζοντας καλύτερη πρόσφυση σε ολισθηρά ή σαθρά εδάφη, ρυθμίζοντας κατάλληλα τη λειτουργία του ηλεκτρονικού συστήματος ελέγχου ευστάθειας  (electronic stability control / ESC).

Πακέτο Sleep

Το πακέτο Sleep είναι το πρώτο αξεσουάρ που λανσάρεται ως μέρος της σειράς αξεσουάρ με την ονομασία InNature. Διαθέσιμο σε όλες τις εκδόσεις του Jogger, το πακέτο δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψει κανείς την καμπίνα επιβατών του Jogger σε μία κρεβατοκάμαρα. Τα δύο αφαιρούμενα καθίσματα της 3ης σειράς, στην 7θέσια έκδοση του Jogger, πρέπει να αφαιρεθούν πριν την τοποθέτηση του συγκεκριμένου πακέτου. Τα βασικά μέρη του πακέτου αποτελούνται από ένα διπλό κρεβάτι που μπορεί να τοποθετηθεί σε λιγότερο από δύο λεπτά, ένα ράφι και έναν αποθηκευτικό χώρο.  Το πακέτο (μαζί με το στρώμα) ζυγίζει λιγότερο από 50 κιλά, ενώ στοιχίζει 1.490 ευρώ (τιμή Γαλλίας χωρίς ΦΠΑ) εφόσον παραγγελθεί μαζί με το νέο Jogger. Όταν το κάλυμμα του χώρου φόρτωσης βρίσκεται στη θέση του, το πακέτο Sleep δεν φαίνεται και το Jogger μοιάζει με κανονικό 5θέσιο μοντέλο. Ο έξυπνος σχεδιασμός της ξύλινης κατασκευής εξασφαλίζει ότι ο χώρος αποσκευών των 220 λίτρων είναι πάντα προσβάσιμος, ανεξάρτητα αν το πακέτο είναι τοποθετημένο ή όχι.

#tdi_11 .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2023/03/Dacia-Jogger-Extreme-4-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } #tdi_11 .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2023/03/Dacia-Jogger-Extreme-3-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } 1 του 2

The post Όλα τα μοντέλα Dacia αποκτούν την έκδοση Extreme appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα