Οδήγησε στους δρόμους του Μέγα Αλέξανδρου

Η λέσχη αυτοκινήτου Βέροιας ανακοινώνει την επόμενη διοργάνωσή της «Οι δρόμοι του Μέγα Αλέξανδρου», μια ανοιχτή προς όλους εκδήλωση.

Γιορτάζοντας τα 50 χρόνια από την ίδρυση της και σεβόμενη την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας, η λέσχη αυτοκινήτου Βέροιας διοργανώνει στις 2 Ιουλίου 2023 μια διαφορετική εκδήλωση. Οι δρόμοι του Μέγα Αλέξανδρου περιλαμβάνουν μία διαδρομή η οποία παίρνει “εκκίνηση” από το καινούργιο μουσείο των Αιγών, συνεχίζει στην πόλη της Βέροιας με στάση στην πλατεία Ωρολογίου, διασχίζει την Βέροια

και κατευθύνεται στον αρχαιολογικό χώρο της Μίεζας. Από εκεί συνεχίζει την διαδρομή της στην ηρωική πόλη της Νάουσας, την οποία και διασχίζει, διανύει την παλαιά ειδική διαδρομή του Ράλλυ Φίλιππος “Γιαννακοχώρι” και “τερματίζει” στο εκπληκτικό Κτήμα Κυρ-Γιάννη.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να ξεναγηθούν στους αρχαιολογικούς χώρους του μουσείου της Βεργίνας και της Μϊεζας, της σχολής του Αριστοτέλη, να οδηγήσουν δίπλα στον ποταμό Αλιάκμονα, να γευτούν παραδοσιακά γλυκά και καφεδάκι στην πόλη της Βέροιας, να “τρέξουν” την παλιά ειδική διαδρομή του Γιαννακοχωρίου και τέλος να ξεκουραστούν και να γευματίσουν στο κτήμα Κυρ-Γιάννη, αφού πρώτα ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του οινοποιείου.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή και με ελεύθερη συμμετοχή για όλους, με κάθε είδους όχημα, αυτοκίνητο ή μοτοσυκλέτα. Ωστόσο οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στη Λ.Α. Βέροιας στο [email protected]

The post Οδήγησε στους δρόμους του Μέγα Αλέξανδρου appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα