To «Festival of Dreams» για τα 75 χρόνια της Porsche

Το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με αφορμή τα 75 χρόνια της εταιρείας, συναρπάζοντας τους λάτρεις της θρυλικής μάρκας.

Μέσα σε κλίμα χαράς και δυναμισμού πραγματοποιήθηκε από τη Μοτοδυναμική το «Festival of Dreams», μέσω του οποίου η Porsche γιόρτασε 75 χρόνια στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο (1948 – 2023). Ήταν το πρώτο φεστιβάλ Porsche

που πραγματοποιήθηκε επί ελληνικού εδάφους, δίνοντας την ευκαιρία για πρώτη φορά στους λάτρεις της μάρκας να ανακαλύψουν τη μοναδική γοητεία των σπορ αυτοκινήτων μέσα από ένα ταξίδι στο χρόνο όπου το χθες συναντά το σήμερα, και η τεχνολογική καινοτομία και σχεδιαστική υπεροχή συναντά την ομορφιά και την λεπτομέρεια.

Το διήμερο φεστιβάλ κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον ενός πολυπληθούς κοινού που κατέκλυσε τη δροσερή και φιλόξενη Α’ Πλαζ Βούλας, που μετατράπηκε σε σημείο συνάντησης των ανθρώπων που αγαπούν την αυτοκίνηση και ταυτίζονται με τις αξίες της Porsche. Την εκκίνηση της μεγάλης γιορτής σηματοδότησε ένα λαμπερό πάρτι, όπου εκλεκτοί προσκεκλημένοι γνώρισαν κλασικά και σύγχρονα μοντέλα της μάρκας.

Οι επισκέπτες είδαν από κοντά κλασικά αυτοκίνητα και εμβληματικά μοντέλα, ξεκινώντας από την θρυλική 356, το πρώτο roadster της Porsche που δημιουργήθηκε το 1948. Ταυτόχρονα ενημερώθηκαν για την ιστορία των 75 χρόνων μέσα από το μουσείο της Porsche που εμπεριείχε σπουδαία highlights, σημαντικές ημερομηνίες και ανθρώπους-σταθμούς. Από τα highlights του φεστιβάλ ήταν, το painting σε μια Carrera που έκανε live ο διεθνούς φήμης καλλιτέχνης Insane51, αλλά και το ξεχωριστό Photobooth με τη ηλεκτροκίνητη Taycan στο φόντο ντυμένη στα χρώματα των 75 χρόνων όπου όλοι απαθανάτιζαν.

Η Yamaha διασκέδασε «εκπαιδευτικά» τους μικρούς φίλους της μάρκας με την παρουσία της Yamaha Junior Academy. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μικροί αναβάτες εισήχθησαν στον κόσμο των δύο τροχών και της ασφαλούς οδήγησης, από καταξιωμένους και έμπειρους εκπαιδευτές. Η οδήγηση δεν έλειψε και από τα μεγαλύτερα παιδιά, που είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν Porsche από αυθεντικούς προσομοιωτές σε περιβάλλον αληθινής πίστας επιλέγοντας βαθμό δυσκολίας.

Το Festival of Dreams ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται τη φετινή χρονιά στην Ελλάδα, με αφορμή τη συμπλήρωση 75 χρόνων από τη μέρα που παρουσιάστηκε το παρθενικό αυτοκίνητο Porsche, η No. 1 Roadster, το 1948. Το πρώτο σπορ αυτοκίνητο των μοντέρνων καιρών.

#tdi_10 .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2023/06/KT3_6904-800x533-fill-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } #tdi_10 .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2023/06/DSC_0339-800x533-fill-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } 1 του 2

The post To «Festival of Dreams» για τα 75 χρόνια της Porsche appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα