Νέα εποχή της Peugeot Motocycles στην Ελλάδα

Το νέο κεφάλαιο της Peugeot Motocycles στην Ελλάδα ξεκίνησε κάτω από την ομπρέλα του ομίλου επιχειρήσεων Σαρακάκη.

Mέσω της συνεργασίας με την Peugeot Motocycles ο όμιλος επιχειρήσεων Σαρακάκη εμπλουτίζει την αγορά με μία ακόμα μεγάλη εταιρεία που προσφέρει στο κοινό ποιοτικά, καινοτόμα και ασφαλή οχήματα στον δρόμο. Η συνεργασία της Peugeot Motocycles με τον όμιλο επιχειρήσεων

Σαρακάκη έρχεται σε μία χρονιά ορόσημο για τη μάρκα καθώς φέτος γιορτάζει τα 125 χρόνια από την ίδρυσή της και εμφανίζεται αναγεννημένη, με νέα ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα και μια πλήρη και αναβαθμισμένη γκάμα μοντέλων. Πρόκειται για μία μάρκα με όραμα και ισχυρή γαλλική κληρονομιά που δίνει έμφαση «στην απόλαυση της οδήγησης».

Στην εκδήλωση της επίσημης έναρξης της αντιπροσώπευσης στην ελληνική αγορά, στον υπέροχο χώρο του The Ellinikon Experience Centre, στην Αττική, παρευρέθηκαν οι συνεργάτες της Peugeot Motocycles, Nicola Lepetit (Director of International Sales Division) και Alessandro Polati (Global Head of Product Planning and Market Intelligence). Παρουσίασαν το νέο brand identity της μάρκας καθώς και τα πολυσυζητημένα μοντέλα XP400, το περιπετειώδες υβρίδιο που «παντρεύει» το maxi scooter με μια μοτοσυκλέτα και το νέο Tweet, το κομψό και λειτουργικό scooter, ιδανικό για τις μετακινήσεις στην πόλη το οποίο διατίθεται σε 125 και 200cc.

Ο Δήμητρης Κανατάς, Business Unit Director του Automotive Consumer Solutions αναφέρθηκε στη στρατηγική τοποθέτησης της Peugeot Motocycles στην ελληνική αγορά και τη διεύρυνση του δικτύου συνεργατών. Επίσης αποκάλυψε και την επόμενη επιχειρηματική κίνηση του ομίλου επιχειρήσεων Σαρακάκη, που θα φέρει την ονομασία “Saracakis Leasing” πρωτοπορώντας για ακόμη μία φορά με τη διάθεση δικύκλων μέσω της μακροχρόνιας μίσθωσης.

#tdi_2 .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2023/07/GKI_6545-copy-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } #tdi_2 .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2023/07/GKI_6455-copy-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } 1 του 2

The post Νέα εποχή της Peugeot Motocycles στην Ελλάδα appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα