Αναβαθμισμένο Skoda Kodiaq

Το αναβαθμισμένο Skoda Kodiaq συνδυάζει ευρυχωρία με έως 7 θέσεις, ανανεωμένη σχεδίαση και νέες προηγμένες λειτουργίες.

Το Skoda Kodiaq είναι ένα από τα best-seller στην κατηγορία των μεγάλων SUV. Ένα από τα κύρια στοιχεία που το καθιστούν δημοφιλές είναι οι  τεράστιοι χώροι του, με δυνατότητα φιλοξενίας έως και επτά επιβατών. Η προσεγμένη εργονομία συνδυάζει ιδανικά την πρακτικότητα με μια σειρά “έξυπνων” λύσεων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής,

ενώ τα υψηλής ποιότητας υλικά προσφέρουν μια αίσθηση πολυτέλειας. Επίσης, το Kodiaq ξεχωρίζει χάρη στις προηγμένες τεχνολογίες και ψηφιακές λειτουργίες ευκολίας που ενσωματώνει, παρέχοντας μια σύγχρονη εμπειρία οδήγησης. Τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού εξασφαλίζουν ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας και άνεσης στην οδήγηση. Μάλιστα τα συστήματα αυτά περιλαμβάνουν προνοητικές λειτουργίες που ενισχύουν τον έλεγχο και την προστασία του αυτοκινήτου.

Η Skoda προσφέρει μια σειρά από νέες εκδόσεις του Kodiaq για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες και τις προτιμήσεις. Βασικός κινητήρας είναι ο γνώριμος και δοκιμασμένος 1.5 TSI ACT βενζίνης, ισχύος 150 ίππων. Ωστόσο, η Skoda προσφέρει το μοντέλο και σε έκδοση diesel με τον αποδοτικό 2.0 TDI των επίσης 150 ίππων και προαιρετικά την επιλογή της τετρακίνησης.

Οι τιμές του ανανεωμένου Skoda Kodiaq

Το αναβαθμισμένο μοντέλο είναι διαθέσιμο σε τρεις επιλογές, όλες στην έκδοση Style και με πλήρες πακέτο εξοπλισμού. Η έκδοση βενζίνης 1.5 TSI ACT κοστίζει 41.000 ευρώ, ενώ η έκδοση 2.0 TDI κοστίζει 41.900 ευρώ. Τέλος, η τετρακίνητη έκδοση diesel κοστίζει 44.600 ευρώ. Όλες οι εκδόσεις συνδυάζονται με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG7 και στάνταρ στοιχεία όπως:

LED Matrix προβολείς εμπρός με προσαρμοζόμενη δέσμη φωτισμού AFSΖάντες αλουμινίου 18″7 αερόσακοιΕπιλογή προφίλ οδήγησης (με κουμπί Off Road για 4Χ4)Ψηφιακός πίνακας οργάνων 10”Επένδυση καθισμάτων σε ύφασμα/δέρμαΚάθισμα οδηγού & συνοδηγού με ηλεκτρική ρύθμιση, οσφυϊκή στήριξη και λειτουργία μνήμηςΑναδιπλούμενο τραπεζάκι στην πλάτη των εμπρός καθισμάτωνLED εσωτερικό ατμοσφαιρικό φωτισμόΚεντρικό κλείδωμα θυρών με σύστημα κλειδώματος/ξεκλειδώματος και εκκίνησης χωρίς το κλειδίΗλεκτρικό άνοιγμα πόρτας χώρου αποσκευώνΗλεκτρικά αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέπτες με μνήμη και αυτόματη σκίαση (καθρέφτης οδηγού)Αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός-πίσωΚάμερα οπισθοπορείας με δυναμικές γραμμές καθοδήγησηςΗχοσύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 8″ HD και Navigation + web radioΛειτουργία Smartlink (ασύρματη σύνδεση για συσκευές Apple)

The post Αναβαθμισμένο Skoda Kodiaq appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα