Το Opel Corsa στην κορυφή των πωλήσεων

Το Opel Corsa βρέθηκε στην 1η θέση των πωλήσεων της ελληνικής αγοράς για το 2023. Πλέον ανανεωμένο, βλέπει το 2024 από την κορυφή στοχεύοντας να επαναλάβει την επιτυχία του.

Το 2023, το Opel Corsa κατέκτησε την 1η θέση στην ελληνική αγορά, ανεξαρτήτως κατηγορίας. Ταυτόχρονα ήταν το 1ο μοντέλο και στις εταιρικές πωλήσεις (leasing), ανεξαρτήτως κατηγορίας. Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως 1 στα 4 εταιρικά οχήματα που ταξινομήθηκαν μέσα στο 2023,

ήταν Corsa. Από την άλλη, το Corsa-e κατέκτησε τη 2η θέση στις πωλήσεις των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων στην κατηγορία του, επιτυγχάνοντας εντυπωσιακή αύξηση ταξινομήσεων κατά 1.812,3%!

Η Opel, σερφάροντας στην επιτυχία του Corsa, σκαρφάλωσε στη 2η θέση των πωλήσεων επιβατικών και στην 1η θέση των εταιρικών πωλήσεων στη χώρα μας. Μάλιστα η μάρκα, που στην Ελλάδα εκπροσωπείται επισήμως από τον όμιλο Συγγελίδη, διπλασίασε τις ταξινομήσεις της σε σχέση με το 2022 και κατέκτησε μερίδιο αγοράς 7,7%.

Σημαντική ήταν και η συνεισφορά των Crossland και Mokka στα αποτελέσματα της μάρκας κατά το 2023. Συγκεκριμένα, τα δύο μοντέλα κατέκτησαν, συνδυαστικά, μερίδιο 9,5% στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία των B SUV, με το Crossland να επιτυγχάνει σημαντική αύξηση ταξινομήσεων κατά 84,1% συγκριτικά με το 2022. Αντίστοιχα, το Mokka υπερδιπλασίασε τις ταξινομήσεις του σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Για το 2024, η Opel στοχεύει να πρωταγωνιστήσει και πάλι. Ήδη το ανανεωμένο Corsa βρίσκεται στις εκθέσεις Opel σε όλη την Ελλάδα. Επανασχεδιασμένο, πιο σύγχρονο και με καλύτερο εξοπλισμό, σύντομα θα διατίθεται και σε υβριδικές εκδόσεις.

Διάβασε περισσότερα για το ανανεωμένο Corsa εδώ.

The post Το Opel Corsa στην κορυφή των πωλήσεων appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα