Πρόγραμμα “Απόσυρση & Ανταλλαγή” από την Opel

Η Opel ανακοίνωσε το νέο προωθητικό πρόγραμμα “Απόσυρση & Ανταλλαγή”, δίνοντας την ευκαιρία σε κατόχους παλαιών αυτοκινήτων να αποκτήσουν ένα καινούριο σε προνομιακή τιμή.

Πρακτικά το νέο πρόγραμμα της Opel δίνει τη λύση στους κατόχους παλαιότερων αυτοκινήτων όλων των μαρκών, των οποίων το κόστος χρήσης και συντήρησης είναι αρκετά υψηλό σε σχέση με την εμπορική

τους αξία. Η Opel προσφέρει μεγαλύτερη αξία σε αυτά τα παλαιά οχήματα και καλεί τους υποψήφιους αγοραστές να λάβουν μια καλή προσφορά για το μεταχειρισμένο τους. Παράλληλα, η Opel αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τη διαχείριση της διαδικασίας απόσυρσης ή ανταλλαγής του παλαιού οχήματος, χωρίς καμία ανάμειξη του πελάτη, απλουστεύοντας και διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο τη διαδικασία. Αξίζει να σημειωθεί ότι το όφελος για τον πελάτη μπορεί να φτάσει έως και τα 3.500 ευρώ, ανάλογα με το μοντέλο Opel που θα επιλεγεί, ενώ κάθε νέο Opel συνοδεύεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν τα μοντέλα Corsa, Mokka, Crossland και Grandland και αφορά αποκλειστικά σε ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα.

The post Πρόγραμμα “Απόσυρση & Ανταλλαγή” από την Opel appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα