Τα Tesla της Αθήνας προσφέρουν ένα φαντασμαγορικό σόου (vid)

Ονομάζεται Tesla lightshow κι εξαπλώνεται παγκοσμίως. Αφορά τον τρόπο που τα μοντέλα της αμερικάνικης EV εταιρίας συγχρονίζουν τα φωτιστικά σώματα, τα φλας, το πορτ-μπαγκάζ και τα παράθυρά τους (το Model X και τις μεσαίες πόρτες του) με τη μελωδία ενός τραγουδιού. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, σε μία χορογραφία όπου ήχος, φως και κίνηση παράγουν ένα αρμονικό αποτέλεσμα. Αν όμως μπορεί να σας γοητεύσει η κινησιολογία ενός μόνο Tesla,

φανταστείτε να συγχρονιστούν 37 αυτοκίνητα! Αυτό ακριβώς συνέβη την Παρασκευή στο Μαρκόπουλο της Αττικής. Το Tesla Owners Greece, το ελληνικό γκρουπ των κατόχων, συγκεντρώθηκε για ανταλλαγή απόψεων και κυρίως, για ένα μοναδικό θέαμα. Όλα τα αυτοκίνητα συνδυάστηκαν στο τραγούδι Carol of the bells, ίσως το θυμάστε από το Home Alone.

Τα Model 3 είχαν την τιμητική τους και το λευκό χρώμα είχε την πλειοψηφία, αλλά τα βλέμματα μαγνήτισε το X Plaid. Από την πολυπληθή συμμετοχή των Υ, ξεχωρίζουμε το κίτρινο ταξί, το οποίο αποτελεί το πρώτο Tesla ταξί στην πατρίδα μας. Τον χώρο παραχώρησε η Driving Academy στο Μαρκόπουλο, που διαχειρίζεται ο παλιός συνάδελφος Θωμάς Παπαπάσχος. Έχοντας κι αγωνιστική εμπλοκή σε αγώνες drift, νομίζουμε ότι ο Θωμάς θα έπρεπε να βουτήξει τα κλειδ… ε, την κάρτα από ένα 3άρι Performance και να ενεργοποιήσει το drift mode. Στέλνει όλη τη δύναμη στους πίσω τροχούς και το ESP για ύπνο. Ένα λευκό Tesla έξω από τον κύκλο των σταθμευμένων να καίει λάστιχο, μάλλον θα απογείωνε το οπτικοακουστικό υπερθέαμα.

The post Τα Tesla της Αθήνας προσφέρουν ένα φαντασμαγορικό σόου (vid) appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα