Ο Nico Rosberg παραλαμβάνει την πρώτη λιανική Rimac Nevera

Τι επιλέγουν οι συνταξιούχοι; Ένα sedan Toyota; Πλέον ίσως και κάνα B-SUV; Όχι αν είσαι ο Nico Rosberg. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 του 2016 παρέλαβε πρόσφατα ένα Rimac Nevera. Δεν είναι το πρώτο μοντέλο παραγωγής, καθώς το #000 αυτοκίνητο θα παραμείνει στην κατοχή της Bugatti Rimac, αλλά ο Rosberg κατάφερε να εξασφαλίσει την πρώτη μονάδα λιανικής πώλησης.

Αυτό

κάνει το αυτοκίνητό του αρκετά ξεχωριστό κι ο Rimac δήλωσε ότι ο πρώην πιλότος επέλεξε μία «επιθετική προδιαγραφή» που περιέγραψε ως «πλήρες εξοπλιστικό πακέτο Batmobile». Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο διαθέτει χρώμα Stellar Black με εκτεθειμένες ίνες άνθρακα καθώς και γυαλιστερούς τροχούς Vertex που υποστηρίζονται οπτικά από γυαλιστερές μαύρες δαγκάνες φρένων.

Το σκούρο θέμα συνεχίζεται στην καμπίνα καθώς το μοντέλο είναι διακοσμημένο με μαύρη Alcantara. Επίσης, δεν μπορεί να γίνει κανένα μπέρδεμα σχετικά με το ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του, καθώς το μοντέλο φέρει πλακέτα με το όνομα και την υπογραφή του Rosberg, καθώς και ένα σήμα που το προσδιορίζει ως “001/150”.

Ο Rimac λέει ότι ο Rosberg ήταν μαζί για το ταξίδι τους από το concept C_Two πριν από αρκετά χρόνια. Αυτό τον έκανε να γίνει ένας από τους πρώτους πελάτες της εταιρίας. Όπως εξήγησε, «από τότε που συνάντησα για πρώτη φορά τον Mate [Rimac] και κατάλαβα πραγματικά την ιδιοφυΐα πίσω από το Nevera, ήξερα ότι ήθελα το αυτοκίνητο νούμερο ένα. Για μένα, αυτό το μοντέλο αντιπροσωπεύει απολύτως όλα όσα θα ήθελα ποτέ. Προβάλλει την καλύτερη καινοτόμο τεχνολογία ηλεκτροκίνησης, φέρνοντάς το σε ένα αυτοκίνητο σχεδιασμένο κυριολεκτικά από την αρχή ώστε να είναι όχι απλώς απίστευτα γρήγορο – ή το πιο γρήγορο – αλλά και πραγματικά εξαιρετικό στην οδήγηση.”

The post Ο Nico Rosberg παραλαμβάνει την πρώτη λιανική Rimac Nevera appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα