H Maserati προσφέρει δεκαετή εγγύηση για τα μηχανικά μέρη

Η Maserati έχει βαλθεί να καταρρίψει το στερεότυπο που θέλει τα ιταλικά αυτοκίνητα να είναι αναξιόπιστα κι ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα 10ετούς εγγύησης για τα μοντέλα της. Το Extra10 θα επεκτείνει την αρχική εγγύηση για τα μηχανικά μέρη, καλύπτοντας τον κινητήρα και τη μετάδοση για συνολική διάρκεια που θα φτάνει τη δεκαετία.

Η νέα υπηρεσία επιτρέπει στη Maserati να προσφέρει στους αγοραστές της μια καινοτόμα προσφορά που είναι η υψηλότερη

στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία, ισοφαρίζοντας τη δεκαετή εγγύηση που προσφέρει η Toyota στο ηλεκτρικό της bZ4x. «Το νέο πρόγραμμα εγγυάται ότι οι κάτοχοι Maserati θα απολαμβάνουν τις επιδόσεις και την ανόθευτη οδηγική απόλαυση των μοντέλων με την Τρίαινα, χωρίς να πονοκεφαλιάζουν για τίποτα».

Το Extra10 θα καλύπτει κάθε νέα Maserati που θα πωλείται στις ΗΠΑ, στον Καναδά και στη Λατινική Αμερική μετά την 1η Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους. Μια σειρά επιπλέον παροχών θα συνοδεύει το πακέτο εγγύησης, όπως η παραλαβή κι η επιστροφή του οχήματος στο σπίτι του κατόχου, καθώς κι η παροχή οχήματος αντικατάστασης.

Δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί αν το πρόγραμμα θα αφορά και τα επερχόμενα ηλεκτρικά μοντέλα της ιταλικής φίρμας κι αν θα τίθεται όριο χιλιομέτρων για την εγγύηση της μπαταρίας. Άραγε θα περιλαμβάνει και την Folgore; Θυμίζουμε ότι πρόκειται για την ηλεκτρική έκδοση της Gran Turismo, με τρεις ηλεκτροκινητήρες και συνολική απόδοση 1.200 ίππων. Θα είναι με διαφορά το ταχύτερο κι ισχυρότερο μοντέλο παραγωγής της Maserati, με 0-100 σε λιγότερο από 3” και τελική ταχύτητα 300 χλμ/ώρα. Ταυτόχρονα, αναμένουμε την ηλεκτρική έκδοση της MC20.

The post H Maserati προσφέρει δεκαετή εγγύηση για τα μηχανικά μέρη appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα