Νέο αγωνιστικό Civic Type-R TCR, να ποιες αλλαγές ενσωματώνει

Η Honda Performance Development (HPD) παρουσιάζει το αγωνιστικό Civic Type-R TCR που εξελίσσει σε συνεργασία με την JAS Motorsports. Όπως και το νέο αυτοκίνητο δρόμου, το νέο Civic Type-R TCR επωφελείται από νέα εξαρτήματα για αύξηση της αεροδυναμικά παραγόμενης κάθετης δύναμης, με τα πιο προφανή να είναι το μπροστινό

σπόιλερ κι η πανύψηλη πίσω αεροτομή. Το αγωνιστικό TCR διαθέτει επίσης μια βελτιωμένη έκδοση του υπερτροφοδοτούμενου τετρακύλινδρου κινητήρα 2.0 λίτρων του μοντέλου παραγωγής.

Στις υπόλοιπες μηχανικές αλλαγές περιλαμβάνεται η τοποθέτηση αναβαθμισμένου συστήματος πέδησης και μετάδοσης. Η HPD κι η JAS Motorsports επέλεξαν μια νέα οθόνη που εμφανίζει περισσότερες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για να ενημερώνεται σωστά ο οδηγός. Υπάρχει επίσης ένα αναθεωρημένο σύστημα ταχύτερης πλήρωσης καυσίμου για πιο γρήγορους ανεφοδιασμούς, όπως και πρόσθετος φωτισμός, ψύξη οδηγού για τους ζεστούς αγώνες κι ABS.

Το νέο Honda Civic Type-R TCR θα κάνει το αγωνιστικό του ντεμπούτο τον Απρίλιο με τις ομάδες HART, LA Honda World και VGRT στο πρωτάθλημα IMSA Michelin Pilot Challenge. Δεν έχουν ανακοινωθεί οι συνθέσεις των οδηγών.

«Είμαστε χαρούμενοι κι ενθουσιασμένοι που αποκαλύπτουμε το ολοκαίνουριο Honda Civic Type-R TCR, που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την JAS Motorsport στις εξειδικευμένες εγκαταστάσεις μας στην Ιταλία. Στέλνουμε τις πιο ειλικρινείς ευχαριστίες μας στη Honda που όχι μόνο συνεχίζει να μας δίνει την απλόχερη συμπαράστασή της για το project, αλλά την ανανεωμένη δέσμευσή της στην υποστήριξη των αγωνιζόμενων πελατών παγκοσμίως μέσω του προγράμματος TCR, για το οποίο είμαστε απίστευτα περήφανοι που βρισκόμαστε στο επίκεντρο», δήλωσε ο επικεφαλής του έργου JAS Motorsports TCR, Mads Fischer στο Carscoops. «Το νέο Type-R TCR διαθέτει σημαντικές βελτιώσεις στο πλαίσιο, τον κινητήρα, την ανάρτηση και τα φρένα, ενώ χρησιμοποιήσαμε την εκτεταμένη γνώση που αποκτήσαμε μέσω των NSX GT3 και Civic Type-R TCR Customer Racing Programs για να δημιουργήσουμε το πιο ασφαλές και φιλικό προς τον οδηγό πιλοτήριο.»

The post Νέο αγωνιστικό Civic Type-R TCR, να ποιες αλλαγές ενσωματώνει appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα