Τραμ – Maserati: σημειώσατε ένα, ανήμερα των Ευχαριστιών (vid)

Μια μπλε Maserati Ghibli καταστράφηκε ολοσχερώς στη Βοστώνη αφού χτυπήθηκε από συρμό κοντά στη γέφυρα του Πανεπιστημίου της Βοστώνης. Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 3:00 μ.μ. τοπική ώρα στις 23 Νοεμβρίου, ενώ η οικογένεια στο Ghibli ήταν καθ’ οδόν για να πάρει τον γιο της από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης για να γιορτάσει την Ημέρα των Ευχαριστιών. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν καλά όταν ο οδηγός της Maserati έστριψε μπροστά στο τραμ.

Βιαστικός; Απρόσεκτος; Όπως και να έχει, ο ιδιοκτήτης της Maserati Ghibli

ανέλαβε όλη την ευθύνη για το τρακάρισμα, λέγοντας ότι έστριψε ακριβώς μπροστά από το τραμ χωρίς να το δει. «Έγιναν όλα πολύ γρήγορα», είπε. «Έστριψα αριστερά, δεν είδα το τραμ. Νιώθω εντάξει τώρα, είμαστε σκληραγωγημένοι».

Το τραμ χτύπησε στην πλευρά του οδηγού του πολυτελούς ιταλικού sedan, καταστρέφοντάς το ολοσχερώς κι αναγκάζοντας τους επιβαίνοντες να βγουν από την πλευρά του συνοδηγού. Στις υπόλοιπες υλικές ζημιές περιλαμβάνονται το πίσω τζάμι επίσης κι ο πίσω δεξιός τροχός. Χωρίς αμφιβολία, αυτή η Ghibli θα βγει ολική καταστροφή.

Ενώ ο ιδιοκτήτης της Maserati θα χρειαστεί τώρα ένα καινούριο αυτοκίνητο, ήταν σε εντυπωσιακά καλή διάθεση μετά τη σύγκρουση. «Είμαστε όλοι ασφαλείς, είμαστε όλοι υγιείς. Καλή Ημέρα των Ευχαριστιών σε όλους, πήραμε τη γαλοπούλα από το πορτ-μπαγκάζ, θα περάσουμε καλά!»

Η αστυνομία αναγκάστηκε να διακόψει τα δρομολόγια στη γραμμή του τρένου, για να καθαριστούν τα συντρίμια. Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε, αναφέρει το 7 News Boston. Στην πραγματικότητα, η χαμηλή ταχύτητα του τραμ είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρξει έντονος κραδασμός και πολλοί από τους επιβαίνοντες δεν ήξεραν καν τον λόγο της ακινητοποίησης, μέχρι που τους γνωστοποιήθηκε απο τα μεγάφωνα.

The post Τραμ – Maserati: σημειώσατε ένα, ανήμερα των Ευχαριστιών (vid) appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα