Η αστυνομία πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης για τη BMW; Γιατί όχι;

H BMW έκανε τη δουλειά της χωρίς να χρειάζεται να πληρώνει μισθό σε οδηγούς, ενώ η γερμανική αστυνομία βρήκε τσάμπα όχημα για να φορτώσει με χιλιόμετρα. Όλοι κερδισμένοι δηλαδή!

Ένα περιπολικό δεν είναι κάτι που βλέπουμε συχνά στους δρόμους, αλλά αυτό ακριβώς συμβαίνει με τη station έκδοση της ερχόμενης facelift Σειράς 3. Το μοντέλο συνελήφθη σε δοκιμές σε δημόσιους δρόμους, φορώντας αστυνομικό εξοπλισμό με καμουφλάζ και στις δύο άκρες.

BMW M3 στην

Τροχαία της Αυστραλίας

Η βαυαρική εταιρία είναι εδώ και πολύ καιρό προμηθευτής της γερμανικής αστυνομίας, επομένως η τελευταία πρέπει να έχει λόγο στο νέο όχημα. Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο, θυμάστε;

Όλα τα μέλη της ανανεωμένης Σειράς 3 θα επωφεληθούν από τους επανασχεδιασμένους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες μαζί με ένα νέο σετ προβολέων LED και μια ελαφρώς τροποποιημένη μάσκα. Αυτό το ειδικό πρωτότυπο τυγχάνει της αστυνομικής αμφίεσης με μπλε και ιριδίζοντα κίτρινα γραφικά σε λευκό αμάξωμα και φωτεινή μπάρα/σειρήνα τοποθετημένη στην οροφή. Το αμάξωμα Touring ταιριάζει περισσότερο στο νέο ρόλο, αφού οι αστυνομικοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον επιπλέον χώρο στο πορτμπαγκάζ που διαχωρίζεται από την καμπίνα με πλέγμα.

Δεν μπορούμε να δούμε πραγματικά το εσωτερικό, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι η BMW των αρχών επιβολής του νόμου θα αποκτήσει επιπλέον εξοπλισμό, όπως ένα αστυνομικό ασύρματο και μια πρόσθετη οθόνη. Το αυτοκίνητο θα επωφεληθεί επίσης από το Λειτουργικό Σύστημα BMW 8 στο ανανεωμένο ψηφιακό πιλοτήριο που θα παρουσιαστεί με το facelift. Το περιπολικό μπορεί να διαθέτει πιο σκληρή ρύθμιση ανάρτησης κι αναβαθμίσεις ισχύος σε σύγκριση με τις πολιτικές εκδόσεις. Εάν συμβαίνει αυτό, αυτό θα το κάνει πιο γρήγορο και πιο ευέλικτο σε περίπτωση καταδίωξης, δίνοντας το πάνω χέρι στην αστυνομία.

The post Η αστυνομία πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης για τη BMW; Γιατί όχι; appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα