To FBI εμπιστεύεται και κυκλοφορεί με ηλεκτρική Mustang Mach-E

Αν και δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση, ένας χρήστης στο Reddit τράβηξε πρόσφατα μια φωτογραφία του πλήρως ηλεκτρικού αμερικάνικου crossover έξω από κάποιο αστυνομικό κτίριο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Αυτό που κάνει αυτή τη Mustang Mach-E να ξεχωρίζει από μια ιδιωτική χρήσεως είναι το μπλε χρώμα με μεγάλα αυτοκόλλητα FBI και Police, καθώς κι ένα μεγάλο σήμα στις πόρτες. Σε αντίθεση με ένα τυπικό

όχημα επιβολής του νόμου, ωστόσο, το Ford στερείται ορατών φώτων που αναβοσβήνουν κι αν δεν ήταν τα ευμεγέθη αυτοκόλλητα, τότε δε θα προσέλκυε καθόλου την προσοχή.

Η συγκεκριμένη Mustang Mach-E φαίνεται να είναι η σπορ έκδοση GT, όπως αποδεικνύεται από τις στάνταρ ζάντες GT ​​και το ξεχωριστό μπροστινό μέρος. Οι τροχοί των 20 ιντσών φορούν ελαστικά 245/45 All-Season.

Όσον αφορά την ισχύ, η Mustang Mach-E GT διαθέτει ένα ζευγάρι ηλεκτροκινητήρων που συνδυάζονται με συνολική ισχύ 487 ίππους και 814 Nm ροπής. Αυτοί οι αριθμοί τής επιτρέπουν να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε μόλις 3.7″. Το EV μπορεί επίσης να ταξιδέψει έως και 500 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση και χάρη στο ηλεκτρικό σύστημα τετρακίνησής του, προσφέρει εξαιρετική κι ευχάριστη οδική συμπεριφορά, ό,τι πρέπει δηλαδή για το FBI.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το FBI να χρησιμοποιεί μια Mustang Mach-E GT, αλλά δεν είναι η πρώτη κρατική υπηρεσία των ΗΠΑ που χρησιμοποιεί το πλήρως ηλεκτρικό Ford. Ορισμένα αστυνομικά τμήματα σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν εισαγάγει Mustang Mach-E στους στόλους τους. Μόνο το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης παρήγγειλε 184 Mustang Mach-E στα τέλη του περασμένου έτους.

The post To FBI εμπιστεύεται και κυκλοφορεί με ηλεκτρική Mustang Mach-E appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα