Tesla: ετοιμάζει πολυχώρους διασκέδασης ενόσω θα φορτίζετε

Η Tesla φέρεται να έχει καταθέσει σχέδια για έναν χώρο διασκέδασης με 29 ταχυφορτιστές σε ένα drive-in σινεμά στη λεωφόρο Santa Monica 7001 στο Hollywood, σύμφωνα με δημοσίευμα του Electrek. Ο πολυχώρος θα περιλαμβάνει κι εστιατόριο προσφέροντας πολλές επιλογές διασκέδασης, ενώ θα έχει και σημειολογική σημασία, αφού η λεωφόρος Santa Monica αποτελεί έναν από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης και βρίσκεται κατά μήκος της ιστορικής Route 66.

Η νέα τοποθεσία

καταλαμβάνεται αυτήν τη στιγμή από ένα Shakey’s Pizza Parlor, το οποίο είναι ακόμα σε λειτουργία. Για να υλοποιηθούν τα σχέδια, θα πρέπει να κατεδαφιστεί και να κατασκευαστεί ένα νέο διώροφο εστιατόριο στη θέση του. 

Τα αυτοκίνητα θα κάθονται περιμετρικά και θα έχουν θέα προς τις οθόνες, όπου θα προβάλλονται ταινίες μικρού μήκους, διάρκειας όχι παραπάνω από μισή ώρα. Οι 34 συνολικά θέσεις θα περιλαμβάνουν τις 29 θέσεις supercharging κι άλλες πέντε με φορτιστές Type 2 για πιο αργή φόρτιση, προφανώς για όσους απολαμβάνουν περισσότερο τη διαμονή τους στον χώρο.

The post Tesla: ετοιμάζει πολυχώρους διασκέδασης ενόσω θα φορτίζετε appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα