Το πιο κατάλληλο όχημα για οδική βοήθεια: μια Huracan ίσως;

Alex Choi, τρελαμένο τυπάκι που ομορφαίνει το YouTube με τη λόξα του. Η Huracan του απέχει κάμποσο από την εργοστασιακή, αφού είναι μία από τις βελτιωμένες που θα βρείτε στο διαδίκτυο και φοράει κάμποσα πάνελ αμαξώματος από την αγωνιστική Huracan GT3. Φαίνεται τόσο άγρια που είναι ίσως ό,τι πιο κοντινό σε μια νόμιμη Huracan Super Trofeo Evo.

Τα καλά όμως κρύβονται κάτω από το καπό. Με δύο υπερσυμπιεστές, αποδίδει 1.250 ίππους

στους τροχούς, οπότε πάνω από 1.300 στον στρόφαλο. Επίσης, μετατράπηκε από τετρακίνητη σε πισωκίνητη για ακόμα πιο ανόθευτη αίσθηση.

Ανυπομονώντας να δοκιμάσει τις ικανότητες ρυμούλκησης του αυτοκινήτου, ο διάσημος YouTuber τοποθέτησε έναν κοτσαδόρο με όριο βάρους  τις 15.000 λίβρες (6.803 κιλά) και προσπάθησε να νοικιάσει ένα τρέιλερ. Όπως ήταν αναμενόμενο, καθώς η Huracan δεν περιλαμβάνεται στη λίστα με τα οχήματα που έχουν κριθεί κατάλληλα προς ρυμούλκηση, η εταιρία δεν προχώρησε στην ενοικίαση. Η λύση του Choi; Αρκετά ελληνική: καλέσε έναν φίλο του με pick-up, το νοίκιασε στο όνομά του, πήγε στο πίσω στενό και του το έδωσε.

Ο Τσόι ήθελε αρχικά να ρυμουλκήσει μία Huracan, αλλά γρήγορα ανακάλυψε ότι ήταν πολύ φαρδιά για το τρέιλέρ του. Οπότε προτίμησε να φορτώσει το Audi RS6 του (ναι, έχει κι ένα τέτοιο) και πήγε τη βόλτα του, πιάνοντας τα 105 χλμ/ώρα χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

Το υπόλοιπο βίντεο τον δείχνει να κάνει burn-out με τη Lamborghini, να φτύνει φλόγες και να φρυγανίζει τον συμπλέκτη της ταλαίπωρης Huracan. Προς το τέλος, μπόρεσε να προμηθευτεί ένα μεγαλύτερο τρέιλερ και κατάφερε να ρυμουλκήσει μία Urus.

The post Το πιο κατάλληλο όχημα για οδική βοήθεια: μια Huracan ίσως; appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα