Ford Puma ST: 6η αναφορά: καλοκαιρινή απόδραση

Ταξιδάκι για το χωριό για τριήμερο.

Σε όλες τις ταχύτητες ευχάριστο και στο κομμάτι για το βουνό υπέροχο, ακόμα και σε βροχή και βράδυ με πολύ καλή ορατότητα που δεν προβλημάτισε ποτέ.

Εκδρομή στη Βερδικούσα με ένα στριφτερο δρόμο μέσα στο δάσος και καφέ κάτω από τα πλατάνια. Πραγματικά η χαρά της οδήγησης και με παιδί μέσα, φανταστείτε ότι σε καμία περίπτωση δεν πηγαίνω γρήγορα για τα δεδομένα του οχήματος. Μόνος μου το κάνω αυτό μόνο. Αλλά κι έτσι είναι απολαυστικό το πώς μπαίνει στις στροφες (με πολύ μικρότερη ταχύτητα από ό,τι μπορεί). Απόλυτη

αίσθηση που βρίσκονται οι ρόδες και το τιμονι απίστευτα καλό.

Επιστροφή που οδήγησε η γυναίκα καθώς είχα πάθει τροφική δηλητηρίαση και πονούσε το στομάχι.

Αν πρέπει να βρω ενα δυσάρεστο στο Puma σε ταξίδι είναι ότι τα καθίσματα της Recaro, όσες ρυθμίσεις και να έχουν, δεν έχουν πολύ αφρώδες για άνεση και θες στις 2-3 ώρες μια στάση να ξεπιαστείς. Ειναι φοβερα που σε κρατάνε αλλά σε μακρινά ταξίδια δεν είναι αρκετά άνετα.

Puma ST ή το αυτόματο των 155 ίππων; Ψάχνοντας το πιο ολοκληρωμένο Puma!

Η γυναίκα που το πήρε πρώτη φορά για μακρινό ταξίδι και δεν είναι της ταχύτητας. (δεν αγγιξε το κουμπάκι sport, μόνο normal) δεν καταλάβαινε πότε ανέβαινε στα 150-160 και στις στροφές μού έλεγε: πρώτη φορα βλέπω αυτοκίνητο να στρίβει έτσι!!! Και ξαναλέω, δεν είναι της ταχύτητας (απλά ανεβαίνει πάρα πολύ γρήγορα, χωρίς να το καταλαβαίνεις).

Μέση κατανάλωση πήγαινε-έλα με ταχύτητες αρκετά υψηλές και καθόλου οικονομική οδηγηση 8.4 (αν το οδηγούσα εγώ και στην επιστροφή, θα ήταν γύρω στο 9).

(Αν θέλετε κι εσείς να παρουσιάσετε το καμάρι σας, στείλτε μας στην παρακάτω διεύθυνση: [email protected])

The post Ford Puma ST: 6η αναφορά: καλοκαιρινή απόδραση appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα