Έτοιμο για νέο ρεκόρ στην πίστα, το επετειακό Volkswagen Golf GTI (video)

Αυτό το νέο Volkswagen Golf GTI που εμφανίζεται «θολό» στο παρακάτω video που δημοσιεύεται στο διαδίκτυο, είναι πιθανό να επιδιώξει να σημειώσει καινούργιο ρεκόρ γύρου στο Nurburgring.

Το καυτόγερμανικό hatchback αναμένεται να γιορτάσει την 50η επέτειο του μοντέλου, ενώ γρίφοςπαραμένει εάν η εταιρεία αυξήσει την ιπποδύναμη και τη ροπή τουυπερτροφοδοτούμενου 4κύλινδρου

2λιτρου κινητήρα, με τον οποίο εξοπλίζεται.

Από τα πλάναπου κυκλοφόρησαν πρόσφατα, το αυτοκίνητο φαίνεται να βολτάρει στην περίφημη «ΠράσινηΚόλαση». Όμως ελάχιστα γνωρίζουμε προς το παρόν για τα χαρακτηριστικά του,μια και τα pixels δεν μας αφήνουννα έχουμε σαφή εικόνα. Διακρίνεται παρ’ όλα αυτά διαφορετικός μπροστινόςπροφυλακτήρας και πιο δυναμικές εισαγωγές αέρα. Στο τέλος, το teaser τελειώνει με την φράση «50 Years of Golf».

Υπενθυμίζουμεπως για 45ά γενέθλια του δημοφιλούς hot hatch, η Volkswagen παρουσίασε το GTI Clubsport 45, που διέφερε αισθητικά από κάποια αεροδυναμικάβοηθήματα. Το Mk8,5αποκαλύφθηκε στα τέλη του Ιανουαρίου, διατίθεται αποκλειστικά πια με 7τάχυτοαυτόματο κιβώτιο DSG και το μοτέρ του αποδίδει 261 ίππους.

Εάν αυτό πουέρχεται αφορά μια Clubsport έκδοση, ενδεχομένως η ισχύς να είναι ανεβασμένη, όπως συνέβηκαι για το παλαιότερο 45άρι το οποίο είχε 292 ίππους και 400 Nm ροπής. Πολύ εύκολα, η ιπποδύναμη λοιπόν,θα μπορούσε να είναι πάνω από 300 ίππους.

Επίσης γιατίνα μην… «κυνηγήσει» και το ρεκόρ στη διάσημη πίστα του Nurburgring, ως το ταχύτερο προσθιοκίνητο παραγωγής, όπωςείχε πετύχει στο παρελθόν το Mk7 Golf GTI Clubsport S. Υπομονή μέχρι το ντεμπούτο του,στον 24ωρο αγώνα αντοχής στις 31 Μαΐου.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα