H Xiaomi ετοιμάζει ένα νέο SUV

Όλα δείχνουν πως μετά την εμπορική επιτυχία που σημείωσε το sedan, η Xiaomi εργάζεται σκληρά ώστε να λανσάρει μέχρι το τέλος του χρόνου άλλο ένα μοντέλο και μάλιστα SUV, αυτή τη φορά.

Πηγές μέσααπό την ίδια την εταιρεία, φαίνεται να επιβεβαιώνουν τις φήμες ότι εξελίσσειένα τέτοιο όχημα και σύμφωνα με τις ειδήσεις

τόσο καλό σε τεχνολογία καιεπιδόσεις, που να μπορεί να τα «βάλει» με το Tesla Model Y. Βέβαια έως αυτή την στιγμή,περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν αποκαλυφθεί.

Πάντως το επερχόμενο αυτοκίνητο θα είναι μαζικής παραγωγής, μια και το υπάρχον και πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Xiaomi, το SU7, τα πηγαίνει παραπάνω από ικανοποιητικά στην αγορά της Κίνας, σημειώνοντας 75.000 και πλέον παραγγελίες.

Άλλωστε μεδεδομένο το ενδιαφέρον του κοινού για την κατηγορία, οι προβλέψεις λένε ότιίσως καταφέρει να γίνει ακόμα πιο δημοφιλές από το sedan, το οποίο εξέπληξε ευχάριστα τουςπάντες, χάρη στην πραγματικά χαμηλή τιμή προσφοράς, που ξεκινά από τις 28.000ευρώ. Αρκετά λιγότερα συγκριτικά με το Tesla Model 3.

Για να δούμετελικά θα «πέσουμε» μέσα; Θα είναι έτοιμο το νέο μοντέλο μέχρι το τέλος του 2024;Θα μοιάζει με το σκίτσο που δημοσιεύουμε; Και θα μπορέσει όντως να ανταγωνιστείτο Tesla Model Y (εκτός από το χαμηλότερο κόστος), πουως γνωστόν είναι το… «καμάρι» του Elon Musk, με τις μεγαλύτερες πωλήσειςκαι ένα από τα πιο πετυχημένα στην παγκόσμια αγορά;

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα