Τον Σεπτέμβριο το νέο βιβλίο της Σάλι Ρούνεϊ στο εξωτερικό

09:44 2/2/2021 - Πηγή: Diastixo

Στις 7 Σεπτεμβρίου 2021 θα κυκλοφορήσει στη Μεγάλη Βρετανία το τρίτο μυθιστόρημα της επιτυχημένης συγγραφέως Σάλι Ρούνεϊ, με τίτλο Beautiful World, Where Are You, από τον εκδοτικό οίκο Faber, ενώ στις Ηνωμένες Πολιτείες θα κυκλοφορήσει από τον εκδοτικό οίκο Farrar, Straus & Giroux.

Στο νέο βιβλίο της Σάλι Ρούνεϊ πρωταγωνιστούν δύο νεαρές φίλες, η ζωή των οποίων ακολουθεί διαφορετική τροχιά: η συγγραφέας Άλις, που γνωρίζει

τον Φίλιξ και του ζητά να πάει μαζί της στη Ρώμη, και η Αϊλίν, που έπειτα από έναν δύσκολο χωρισμό αρχίζει να φλερτάρει με τον παιδικό της φίλο, Σάιμον. Η πλοκή ξετυλίγεται εν μέρει μέσω των ηλεκτρονικών μηνυμάτων που ανταλλάσσουν οι δύο φίλες. «Λένε ότι θέλουν να βρεθούν σύντομα. Όμως τι θα συμβεί όταν βρεθούν;» αναφέρεται στην περίληψη του βιβλίου.

{loadmodule mod_adsence-inarticle-makri} {loadposition adsence-inarticle-makri}

Εάν το νέο βιβλίο της Σάλι Ρούνεϊ ακολουθήσει την πορεία των δύο προηγούμενων μυθιστορημάτων της, Συζητήσεις με φίλους και Κανονικοί άνθρωποι, που στη χώρα μας κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Πατάκη, αναμένεται να γίνει ένα από τα μπεστ σέλερ του φθινοπώρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα