Plaisio TechBusters @ IFA 2023 | Το δυνατό «χαρτί» της TCL

01:02 4/9/2023 - Πηγή: Plaisio
Ενσωματώνοντας την οπτική τεχνολογία NXTPAPER — η οποία συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης και στην προστασία των ματιών από την καθημερινή χρήση συσκευών — τα TCL 40 NXTPAPER και TCL 40 NXTPAPER 5G είναι οι πρώτες και μοναδικές συσκευές smartphone στον κόσμο που προσφέρουν μια επαναστατική full color paper-like οπτική εμπειρία.

Στο εντυπωσιακό χωλ της TCL είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε από κοντά το TCL 40 NXTPAPER και να διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι πόσο διαφορετική είναι η πρωτοποριακή

οθόνη του σε σχέση με τις υπόλοιπες υλοποιήσεις της αγοράς.

©2023 Plaisio Computers

Σχεδιασμένο με έμφαση στην ψυχαγωγία και τη δημιουργικότητα χωρίς να διακυβεύεται η υγεία των ματιών, το TCL 40 NXTPAPER διαθέτει οθόνη 6,78″ FHD+ NXTPAPER, διπλά ηχεία και ήχο 3D boom που τροφοδοτείται από την τεχνολογία DTS για μια καθηλωτική οπτικοακουστική εμπειρία. Διαθέτει κάμερα selfie 32MP, για να καταγράφει εντυπωσιακές λεπτομέρειες και μοναδικές εκφράσεις, με ένα μόνο κλικ. Το ευέλικτο σύστημα της κύριας τριπλής κάμερας 50MP, συμπληρώνεται με ultra-wide κάμερα 5MP και αισθητήρα macro 2MP, επιτρέποντας στους χρήστες να τραβούν αβίαστα τοπία, πορτρέτα και περίπλοκες λεπτομέρειες με κρυστάλλινη ευκρίνεια.

©2023 Plaisio Computers

Η κομψή σχεδίαση (7,89mm) και το κομψό 2D πίσω κάλυμμα κάνουν τη συσκευή άνετη στο κράτημα. Διαθέτει αποθ. χώρο 256GB και 8GB μνήμης (RAM) με επιπλέον επέκταση εικονικής μνήμης 8GB, τη μεγαλύτερη σε αυτήν την κατηγορία smartphone, επιτρέποντας στον χρήστη να μετακινείται γρήγορα ανάμεσα σε πολλαπλές εφαρμογές βελτιώνοντας την παραγωγικότητά τους.

©2023 Plaisio ComputersΑπαλλαγμένη από τις αντανακλάσεις, η οθόνη του φέρει πιστοποίηση TÜV και προσφέρει αντιθαμβωτική λειτουργικότητα που επιτυγχάνεται με την δημιουργία μιας ματ υφής που μοιάζει με… χαρτί. Σε συνδυασμό με ένα χαρακτηριστικό ανθεκτικό στις μουτζούρες δακτυλικών αποτυπωμάτων, κάνει την ανάγνωση πιο άνετη από ποτέ, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνεις μια μέρα σε εξωτερικούς χώρους.

Αποδεικνύοντας ότι η εν λόγω τεχνολογία μπορεί να αξιοποιηθεί και από συσκευές μεγαλύτερων διαστάσεων, η κατασκευάστρια είχε τοποθετήσει στο ίδιο έπιπλο ένα tablet αλλά και μία τηλεόραση μικρών σχετικά διαστάσεων με οθόνες οπτικής τεχνολογίας NXTPAPER. Το αποτέλεσμα; Εντυπωσιακό και πολλά υποσχόμενο!

Για περισσότερα νέα, περισσότερη τεχνολογία και περισσότερη IFA 2023, ακολούθησε τον επίσημο λογαριασμό του Πλαισίου στο Instagram!

The post Plaisio TechBusters @ IFA 2023 | Το δυνατό «χαρτί» της TCL appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα