Παιχνίδια και ασύρματα χειριστήρια Ν64 και SEGA Mega Drive για το Nintendo Switch – Επιστροφή στο παρελθόν

Το Nintendo Switch Online με τo launch του Nintendo Switch Online + Expansion Pack σίγουρα θα σε ενθουσιάσει. Εάν η τρέχουσα συλλογή των δωρεάν τίτλων NES και SNES δεν σου τραβάει ακόμα την προσοχή, σύντομα θα μπορείς,

πληρώνοντας λίγο περισσότερο, να έχεις πρόσβαση σε έναν κατάλογο με τους κορυφαίους τίτλους των θρυλικών Nintendo 64 και Sega Mega Drive.

Κάποια από τα παιχνίδια που θα συμπεριλαμβάνονται θα είναι για το Ν64 τα Dr. Mario 64, Mario Kart 64, Star Fox 64, Legend of Zelda: Ocarina of Time, και για το Mega Drive τα Castlevania: Bloodlines, Sonic the Hedgehog 2, Contra: Hard Cops, MUSHA και πολλά άλλα.

Παράλληλα με την ανακοίνωση του Nintendo 64 και Sega Mega Drive “Expansion Pack” για την υπηρεσία Switch Online, ο Yoshiaki Koizumi της Nintendo αποκάλυψε δύο νέα (αλλά εμπνευσμένα από το παρελθόν) χειριστήρια.

Η Nintendo επιστρέφει στις μέρες της δόξας της με τα ανανεωμένα, κλασικά χειριστήρια N64 και SEGA Mega Drive. Σχεδιασμένα να είναι συμβατά με την κονσόλα Switch, η Nintendo αποκάλυψε τις δύο αυτές ρετρό συσκευές καθώς και ένα νέο χειριστήριο έξι κουμπιών βασισμένο στο χειριστήριο του Sega Mega Drive. Eτοιμάσου λοιπόν να ξαναζήσεις τις παλιές, καλές εποχές τoυ gaming, καλύτερα από ποτέ.

Είναι εντυπωσιακό, ωστόσο, ότι παρόλο που ο σχεδιασμός του πλαισίου και των δύο χειριστηρίων παραμένει πιστός στα κλασικά design, υπάρχουν επιπλέον κουμπιά για την οικογένεια κονσολών Nintendo Switch. Στο επάνω μέρος και των δύο χειριστηρίων θα βρεις ένα κουμπί HOME, κουμπί για στιγμιότυπο οθόνης, και το κουμπί συγχρονισμού δίπλα στο LED που θα υποδεικνύει τη σειρά θέσης των συνδεδεμένων χειριστηρίων. Και ναι, και τα δύο θα φορτίζονται μέσω USB-C, όπως και οι εκδόσεις των NES, SNES και Nintendo Switch Pro Controller.

Ωστόσο, η έκδοση του χειριστηρίου SEGA Genesis με έξι κουμπιά θα είναι διαθέσιμη μόνο στους Ιάπωνες καταναλωτές, με τη Nintendo να επιβεβαιώνει ότι μόνο η επιλογή των τριών κουμπιών θα είναι διαθέσιμη διεθνώς.

Οι ασύρματες εκδόσεις του χειριστηρίου Nintendo 64 και Sega Mega Drive θα είναι διαθέσιμες στα μέλη του Switch Online περίπου την ίδια ημερομηνία με το Expansion Pack των Nintendo 64 και Sega Mega Drive, η τιμή του οποίου δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, στα τέλη Οκτωβρίου.

Η Nintendo, σου δίνει λοιπόν την ευκαιρία, μέσα από τα δύο νέα χειριστήρια και το νέο Εxpansion pack, να ζήσεις την απόλυτη ρετρό εμπειρία.

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: Nintendo Switch

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

The post Παιχνίδια και ασύρματα χειριστήρια Ν64 και SEGA Mega Drive για το Nintendo Switch – Επιστροφή στο παρελθόν appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα