Σασμός Spoiler: Η Στέλλα υποψιάζεται το χειρουργείο του Αστέρη

21:31 20/6/2022 - Πηγή: Youfly

Ο Αστέρης μαθαίνει ότι είναι συμβατός δότης για την Αργυρώ και αποφασίζει να κάνει το μεγάλο αυτό χειρουργείο. Ενημερώνει αναγκαστικά τον αδελφό του τον Μαθιό, ο οποίος πέφτει από τα σύννεφα! Ο Αστέρης είναι αποφασισμένος να θυσιάσει ακόμη και την ίδια του τη ζωή για την γυναίκα που αγαπά, γεγονός που συγκινεί τον Μαθιό.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο Μαθιός τον συμβουλεύει να πουν ένα καλό ψέμα, το οποίο θα τους βοηθήσει να φύγουν από την Κρήτη, σιωπηλά. Το χειρουργείο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα

και ο Αστέρης δε μπορεί να είναι μόνος του σε αυτό.

Έτσι, τα δύο αδέλφια λένε πως έκατσε μία καλή συμφωνία στην Ιταλία, η οποία θα ευνοήσει το αλουμινάδικο. Η Βασιλική δυσανασχετεί με την απόφαση του αγαπημένου της να λείψει για λίγο. Το ίδιο ισχύει και για την Στέλλα, η οποία είναι ένα βήμα πριν ανακαλύψει το χειρουργείο του Αστέρη, στη σειρά Σασμός.

Ο Αστέρης και ο Μαθιός ετοιμάζουν τα πράγματά τους, με το κλίμα να είναι βαρύ. Η διαδικασία αυτή είναι αρκετά δύσκολη κι επικίνδυνη για τον πρωταγωνιστή. Η πεσμένη τους διάθεση, βάζει σε σκέψεις τους υπολοίπους για το τι συμβαίνει πραγματικά.

Η Στέλλα αμφιβάλλει για το ταξίδι στην Ιταλία, με αποτέλεσμα ο Αστέρης να τρέμει πως θα ανακαλύψει το χειρουργείο, στη σειρά Σασμός. Το μόνο που θέλει είναι να το κρατήσει κρυφό, για να μη φτάσει ποτέ στα αυτιά της Αργυρώς. Θα φτάσει η Στέλλα στην αλήθεια; Πόσο καλά θα κρύψει το μυστικό του ο Αστέρης;

Δείτε επίσης:

Σασμός – Καραπάνος: «Αυτός ο κωλόμπατσος δεν είναι γιος μου»Σασμός Spoiler: Το τέλος του Γεράσιμου στη σειρά

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Σασμός Spoiler: Η Στέλλα υποψιάζεται το χειρουργείο του Αστέρη appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σασμός Spoiler, Στέλλα, Αστέρη,sasmos Spoiler, stella, asteri