Μια νύχτα του Αυγούστου: Ο Γιάννης Στάνκογλου στα γυρίσματα ως φυλακισμένος

19:26 20/6/2022 - Πηγή: Youfly

Η συνέχεια της πολυαγαπημένης σειράς «Το Νησί» με τίτλο «Μια Νύχτα του Αυγούστου» έρχεται στην ΕΡΤ και ξεκίνησε γυρίσματα με τον Γιάννη Στάνκογλου να δίνει το σήμα έναρξης.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός φαίνεται πως θα έχει ένα αρκετά πολυάσχολο καλοκαίρι, γεμάτο με γυρίσματα. Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιάννης Στάνκογλου θα πρωταγωνιστήσει στο «Μια Νύχτα του Αυγούστου» της ΕΡΤ,

αλλά και στο «Αυτή η νύχτα μένει» του Alpha.

Σήμερα, όμως, Δευτέρα 20 Ιουνίου ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη σειρά της ΕΡΤ κι ο ηθοποιός επέστρεψε στον ρόλο του αδίστακτου Ανδρέα Βανδουλάκη. Τα νέα επεισόδια τον βρίσκουν φυλακισμένο, ύστερα από το έγκλημα που διέπραξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΤο Νησί: O Γιάννης Στάνκογλου μιλά για την σειρά «Μια Νύχτα του Αυγούστου»

Να σημειώσουμε ότι ο Ανδρέας Βανδουλάκης σκότωσε τη γυναίκα του, την Άννα (Ευγενία Δημητροπούλου), όταν έμαθε ότι τον απατούσε με τον ξάδερφό του, τον Μανώλη (Αιμίλιο Χειλάκη).

Η συνέχεια της ιστορίας μας μεταφέρει στη δεκαετία του ’50-’60, όπου η Σπιναλόγκα έχει κλείσει κι ο Ανδρέας Βανδουλάκης βρίσκεται στη φυλακή. Ο Γιάννης Στάνκογλου ανήρτησε την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς «Μια νύχτα του Αυγούστου» κι έγραψε «καλή μας αρχή».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yiannis Stankoglou (@yiannisstankoglou)

Αναμένουμε, λοιπόν, περισσότερες φωτογραφίες από τα γυρίσματα. Στη σειρά θα επιστρέψουν επίσης η Γιουλίκα Σκαφιδά, η Ευγενία Δημητροπούλου, ο Νίκος Χαλκιαδάκης, η Έλενα Τοπαλίδου, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης και η Μαρία Καβογιάννη. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜία Νύχτα του Αυγούστου: Η υπόθεση κι οι ηθοποιοί της σειράς της ΕΡΤ

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Μια νύχτα του Αυγούστου: Ο Γιάννης Στάνκογλου στα γυρίσματα ως φυλακισμένος appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα