Οι επόμενοι ρόλοι των Antonio Banderas, Henry Cavill, Robert Downey Jr

17:29 16/7/2021 - Πηγή: Youfly

Εν μέσω καλοκαιριού οι σταρ του Χόλυγουντ συζητούν για τις νέες δουλειές τους. Ποιοι θα είναι οι επόμενοι ρόλοι των Antonio Banderas, Henry Cavill και Robert Downey Jr.;

Ήδη βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και οι περισσότεροι το μόνο που σκεφτόμαστε είναι διακοπές, θάλασσα και ξεκούραση… Ή μήπως όχι; Φαίνεται πως αυτό δεν ισχύει για ορισμένους σταρ

του Χόλυγουντ όπως οι Antonio Banderas, Henry Cavill και Robert Downey Jr, οι οποίοι πριν την ανάπαυλα του καλοκαιριού φροντίζουν να κλείσουν τις επόμενες δουλειές τους, σκορπίζοντας μεγάλο ενθουσιασμό στους θαυμαστές τους.

Ας γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένοι και ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Ο Αντόνιο Μπαντέρας στο Ιντιάνα Τζόουνς 5

Ξεκινώντας λοιπόν από τον Αντόνιο Μπαντέρας, η είδηση της τελευταίας στιγμής και συγκεκριμένα αποκλειστικές πληροφορίες του Deadline τον θέλουν να μπαίνει στο καστ της νέας πέμπτης ταινίας Ιντιάνα Τζόουνς δίπλα στον Χάρισον Φορντ! Αν και μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει καμία επιπλέον πληροφορία σχετικά με τον ρόλο που θα υποδυθεί ο Ισπανός σταρ, και μόνο η είσοδος τους στο ήδη πλούσιο καστ της ταινίας φτάνει και περισσεύει για να μας εξάψει το ενδιαφέρον! Θυμίζουμε ότι αυτόν τον καιρό ο Μπαντέρας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη όπου γυρίζει τη νέα του ταινία με τίτλο The Enforcer και μάλιστα μας έχει χαρίσει αρκετά μοναδικά πλάνα από τα γυρίσματα.

Σημειώνουμε δε, ότι ο Ισπανός ο οποίος πρόσφατα έλαβε και την πρώτη υποψηφιότητα για Όσκαρ με την ταινία Pain and Glory είναι ιδιαίτερα πολυάσχολος αυτή την περίοδο αφού πρόκειται να συμμετέχει σε μια σειρά από νέα πρότζεκτ. Σημειώστε ποια: The Hitman’s Wife’s Bodyguard, Uncharted, στο σίκουελ του animated Puss in Boots: The Last Wish της και στην ισπανική κωμωδία Official Competition δίπλα στην Πενέλοπε Κρουζ. Θυμίζουμε ότι το πέμπτο κεφάλαιο του Ιντιάνα Τζόουνς θα είναι και το τελευταίο με τον Χάρισον Φορντ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ τη σκηνοθεσία της ταινίας για πρώτη φόρα δεν θα ανήκει στον Στίβεν Σπίλμπεργκ ο οποίος έχει αρκεστεί μόνο στον ρόλο του παραγωγού. Το φιλμ θα σκηνοθετήσει ο Τζέιμς Μάγκολντ.

Το Ιντιάνα Τζόουνς 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 29 Ιουλίου 2022.

Ο Χένρι Κάβιλ σε νέα ρομαντική ταινία

Παράλληλα, νεότερα υπάρχουν και για τον Χένρι Κάβιλ, τον σταρ του The Witcher και του Man Of Steel. Ο ηθοποιός αυτό τον καιρό ασχολείται με την παραγωγή της δεύτερης σεζόν του Γητευτή για το Netflix, γεγονός όμως που δεν τον εμποδίζει να κανονίζει και τις επόμενες δουλειές του.

Έτσι, σύμφωνα και πάλι με το Deadline, o ηθοποιός θα παίξει στη ρομαντική ταινία The Rosie Project του Στιβ Φαλκ. Σύμφωνα με το σενάριο, ο Κάβιλ θα υποδυθεί έναν καθηγητή πανεπιστημίου ο οποίος είναι ιδιαίτερα άτυχος στην αγάπη. Έτσι, θα δημιουργήσει ένα ερωτηματολόγιο με σκοπό να βρει την κατάλληλη για αυτόν σύζυγο. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να γνωρίσει μια αντισυμβατική γυναίκα που δεν ανταποκρίνεται σε καμία από τις «απαιτήσεις» του, ωστόσο μπορεί να είναι τελικά η τέλεια γυναίκα για τον ίδιο. Ιδιαίτερα φορτωμένο τελικά εξελίσσεται και το πρόγραμμα του Κάβιλ, εκτός από το The Witcher και το The Rossie Project θα συμμετέχει επίσης στα: Argylle, Enola Holmes 2 και στο reboot του Highlander.

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ στο HBO

Τέλος, το Deadline μάς έχει νέα και για τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, τον γνωστό μας Iron Man της Marvel. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ηθοποιός έκλεισε να πρωταγωνιστήσει σε μαύρη-σατιρική κωμωδία (και θρίλερ) του ΗΒΟ το οποίο βασίζεται στο μυθιστόρημα The Sympathizer του Αμερικανο-Βιετναμέζου Viet Thanh Nguen, το οποίο κυκλοφόρησε το 2015. Στο σκηνοθετικό τιμόνι θα βρίσκεται ο Park Chan-wook (The Vengeance Trilogy).

H ιστορία εστιάζει σε έναν κατάσκοπο από το βόρειο Βιετνάμ ο οποίος υπηρετεί στο στρατό του Νότιου Βιετνάμ. Ο κατάσκοπος, ο οποίος είναι και αφηγητής στο βιβλίο, πρόκειται επίσης να γίνει σύμβουλος σε Χολιγουντιανές ταινίες που αναφέρονται στον πόλεμο του Βιετνάμ. Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ θα υποδυθεί έναν σκηνοθέτη του Χόλιγουντ, ο οποίος όμως συγχρόνως είναι και μέλος του Κογκρέσου και της CIA.

Δείτε επίσης:

Αντόνιο Μπαντέρας: Στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα της νέας του ταινίαςΣμύρνη μου αγαπημένη: Κυκλοφόρησε η αφίσα της ταινίας

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Οι επόμενοι ρόλοι των Antonio Banderas, Henry Cavill, Robert Downey Jr appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα