Ο Γιατρός: Νέα γυναίκα στη ζωή του Αλί – Σε πανικό η Ναζλί

14:30 16/7/2021 - Πηγή: Youfly

Μία νέα εξέλιξη έρχεται για να αφήσει άφωνους τους τηλεθεατές! Μία δυναμική γυναίκα εισβάλλει στη ζωή του αγαπημένου μας πρωταγωνιστή, φέρνοντας τα πάνω κάτω. Η Ναζλί και ο Αλί έρχονται ξανά σε ρήξη, στη σειρά “Ο Γιατρός”, όταν η Εζό εμφανίζεται μπροστά τους και φέρνει μεγάλη αναταραχή στο ζευγάρι.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Αλί δηλώνει στη Ναζλί πως δε μπορεί να μείνει στο πλευρό της, καθώς αυτό του δημιουργεί προβλήματα στη δουλειά. Ο ίδιος σκέφτεται μόνιμα την αγαπημένη

του, με αποτέλεσμα να μην αποδίδει το ίδιο στα χειρουργεία, όπως απέδιδε παλαιότερα. Η Ναζλί τον πιέζει με τον τρόπο της, κάνοντας την κατάσταση πιο δύσκολη.

Έτσι, ο Αλί της ανακοινώνει πως θέλει χώρο και χρόνο. Φεύγει από κοντά της, μετακομίζοντας σε άλλο σπίτι. Η Ναζλί θυμώνει, καθώς ο Αλί την εγκαταλείπει σε μία πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής της. Ο πατέρας της έχει επιστρέψει και είναι αλκοολικός.

Η νέα άφιξη

Στο νέο του σπίτι, ο γιατρός Αλί έρχεται αντιμέτωπος με τη νέα του γειτόνισσα, την Εζό. Η κοπέλα αυτή πάσχει από διπολική διαταραχή και δένεται με τον πρωταγωνιστή, τονίζοντάς του πόσο διαφορετικοί είναι και οι δύο. Εκείνος προσπαθεί να κρατήσει αποστάσεις, όμως η Εζό έχει βρει το στήριγμά της.

Η νεαρή έχει μία διαφορετική αύρα, από όλους όσους έχει γνωρίσει ο Αλί μέχρι τώρα. Είναι εκρηκτική, αλλά και ήρεμη δύναμη ταυτόχρονα. Θέλει να είναι κοντά του με κάθε τρόπο, παρόλο που αυτό τον εκνευρίζει. Ο ίδιος αντιλαμβάνεται πως η Εζό πάσχει από ένα μεγάλο πρόβλημα υγείας και προσπαθεί να την βοηθήσει.

Μόνο που η είδηση της νέας γειτόνισσας φτάνει στα αυτιά της Ναζλί. Η Ναζλί εξοργίζεται με τη νέα γυναίκα στη ζωή του Αλί και ξεσπάει. Ο Αλί της εξηγεί πως δεν τρέχει τίποτα μεταξύ τους και πως τρέφει συναισθήματα μόνο για την ίδια. Η πρωταγωνίστρια, όμως, είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα…

Δείτε επίσης:

Ο Γιατρός: Ο Αλί προσπαθεί να μάθει οδήγηση – Σε σοκ ο ΝτορούκΟ Γιατρός: Η αποκλειστική συνέντευξη του Αλί Βεφά στο Youfly

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Ο Γιατρός: Νέα γυναίκα στη ζωή του Αλί – Σε πανικό η Ναζλί appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα