OPEN: Ακόμα ένα πρόσωπο «κλειδί» αποχώρησε από το κανάλι

15:20 16/7/2021 - Πηγή: Youfly

Μια ακόμα αποχώρηση επιβεβαιώθηκε για τηλεοπτικό σταθμό OPEN. Δημοσιογράφος, με οκτώ χρόνια προϋπηρεσίας στο κανάλι, ενημερώθηκε πως δεν θα βρίσκεται σε κάποιο project τη νέα σεζόν.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, η δημοσιογράφος Νάνσυ Νικολαΐδου, ενημερώθηκε από την διοίκηση του OPEN πως δεν θα βρίσκεται στο δυναμικό τη νέα σεζόν.

Θυμίζουμε ότι η έμπειρη δημοσιογράφος βρέθηκε από την πρώτη μέρα λειτουργιάς του καναλιού εκεί. Για την ακρίβεια ήταν μέλος των εκπομπών «Αποκαλυπτικά», «Παιδιά από σπίτι», «Όλα Λάθος», «Ευτυχείτε» και «Μεσημέρι Yes». Μάλιστα σε κάποιες από αυτές τις εκπομπές είχε διατελέσει και ρόλο αρχισυντάκτριας.

Η Νάνσυ Νικολαΐδου αποχωρεί από το OPEN

Φέτος βρισκόταν πλάι στην Αννίτα Πάνια και την εκπομπή “Αννίτα Κοίτα”. Αξίζει να τονίσουμε ότι μέχρι το τέλος της σεζόν θα συνεχίσει κανονικά, ώσπου να πέσει η αυλαία της εκπομπής. Η ίδια σε προσωπική της ανάρτηση στα social media, ανέφερε: ” Τhis is the end… Δεν είμαι καλή στους αποχαιρετισμούς… Για την ακρίβεια είμαι άθλια στους αποχαιρετισμούς… Όμως, σήμερα είναι μια τέτοια μέρα, μιας και ο δικός μου κύκλος στο Open κάπου εδώ έκλεισε!”.

Η αποχώρηση της Νάνσυ Νικολαΐδου από το OPEN είναι ακόμα μια απρόσμενη εξέλιξη, που όπως φαίνεται ήταν απόφαση της διοίκησης του καναλιού της Παιανίας. Όλα αυτά μέσα στα πλαίσια των μεγάλων αλλαγών που γίνονται στο δυναμικό του καναλιού.

Δείτε ακόμα:

Γιώργος Λιάγκας: Πρόταση βόμβα από το OPEN – Φεύγει από τον ANT1;Καλοκαίρι Not: Η Ελένη Τσολάκη έκανε πρεμιέρα – Πως ξεκίνησε

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post OPEN: Ακόμα ένα πρόσωπο «κλειδί» αποχώρησε από το κανάλι appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα