Η Γη της Ελιάς – Η Ιουλία ξεσπά: «Δεν θέλω να κάνω εξωσωματική»

09:39 14/6/2022 - Πηγή: Youfly

Η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι μονόδρομος πια για την Ιουλία στην σειρά Η Γη της Ελιάς καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να αποκτήσει παιδί με τον Γιώργη. Ο γιατρός της ανακοινώνει πως μόνο έτσι θα μπορέσει με την ίδια να μην το δέχεται. Όπως θα δούμε και στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, η Ιουλία ανακοινώνει στον Γιώργη πως δεν επιθυμεί να ακολουθήσει αυτή την μέθοδο. Πως θα αντιδράσει ο Κουράκος ακούγοντάς την;

Τι θα δούμε απόψε 14/6 στην Γη της Ελιάς;

Ο Φίλιππος και η Βασιλική φτάνουν στη Σύμη, όπου εκπληρώνουν το τάμα

στον Αρχάγγελο Μιχαήλ. Ο Στέφανος προσλαμβάνει επιστάτη για τους ελαιώνες και η Αρετή συνειδητοποιεί πως η απόφασή του να φύγει είναι οριστική. Η Φανή, μετά από επιμονή της Αγγελικής, καλεί τον Ισίδωρο και τον Μάνο στην Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΗ Γη της Ελιάς: Η Αγγελική έρχεται κοντά με Μάνο και Μαρίνα

Ο Πότης βγαίνει ραντεβού με την Αλκμήνη. Τέλος, η Ιουλία και ο Γιώργης απογοητεύονται ακόμα μια φορά στην σειρά Η Γη της Ελιάς, που δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδί, με την Ιουλία να του ανακοινώνει πως δεν επιθυμεί να προχωρήσει σε εξωσωματική. Ο Γιώργης ακούγοντάς την θα αντιδράσει και ένας έντονος καυγάς ανάμεσα στο ζευγάρι ξεκινά. Η συνέχεια απόψε το βράδυ στις οθόνες μας….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΗ Γη της Ελιάς: Πανικός και φωνές στο σπίτι της Αθηνάς

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Γη της Ελιάς – Η Ιουλία ξεσπά: «Δεν θέλω να κάνω εξωσωματική» appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα