Η Γη της Ελιάς: Πανικός και φωνές στο σπίτι της Αθηνάς

19:05 13/6/2022 - Πηγή: Youfly

Πανικός θα επικρατήσει στο σπίτι της Αθηνάς, στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Η Γη της Ελιάς”. Η ηρωίδα θα περάσει πάρα πολύ δύσκολα και η ψυχολογία της θα επηρεαστεί καταλυτικά.

Ο Ιάκωβος αποφασίζει πως ήρθε πια η ώρα να αποχωρήσει από τη Μάνη και ο μόνος τρόπος για να το καταφέρει, είναι να κάνει την Αθηνά έξαλλη. Μόνον εάν εκείνη τον μισήσει, θα καταφέρει να διαλύσει αυτή τη σχέση… ανώδυνα.

Η Αθηνά, όμως, έχει να αντιμετωπίσει κι άλλα προβλήματα στο σπίτι της, στην γη της ελιάς. Ο Δημήτρης συνεχίζει να την απειλεί και να της κάνει τη ζωή

δύσκολη. Η Αναστασία ακούει καθημερινούς καυγάδες ανάμεσα σε “μητέρα” και “γιο”, με αποτέλεσμα να απορεί και η ίδια…

Ο Δημήτρης την ίδια ξεπερνάει κάθε όριο και φέρεται απαίσια στην πρώην σύντροφό του. Η Αθηνά αισθάνεται εγκλωβισμένη σε μία κατάσταση, από την οποία δε μπορεί να ξεφύγει. Όλα γύρω της καταρρέουν και μέσα της αισθάνεται το απόλυτο κενό.

Όλα είναι ένα βήμα πριν διαλυθούν. Ο Δημήτρης συνεχίζει τις επιθετικές επισκέψεις στο σπίτι της, την ίδια στιγμή που ο Ιάκωβος ετοιμάζεται να της δώσει την χαριστική του βολή… Θα αντέξει;

Δείτε επίσης:

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Χωρίζει η Ιουλία τον Γιώργη;Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή το παίζει άρρωστη σε όλη την Μάνη

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Γη της Ελιάς: Πανικός και φωνές στο σπίτι της Αθηνάς appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα