Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το τέλος του μικρού Ζαχαρία

21:53 13/6/2022 - Πηγή: Youfly

Άλλη μια ανατρεπτική εξέλιξη έρχεται στις «Άγριες Μέλισσες» και αφορά τη ζωή του μικρού Ζαχαρία, του γιου του Σταμάτη.

Ο μικρός Ζαχαρίας έχει αλλάξει προς το καλύτερο τη ζωή του Σταμάτη. Ήδη έχουμε δει σημάδια βελτίωσης από τη πλευρά του Σταμάτη ο οποίος κάνει συνεχώς βήματα προς τα μπρος αφήνοντας πίσω του το κακό παρελθόν του.

Ο Σταμάτης όταν βλέπει ότι δεν έχει καμία τύχη επανασύνδεσης με την Βιολέτα αλλάζει ρότα. Έχει ήδη καταλάβει το ενδιαφέρον του Παναγιώτη για τη Βιολέτα και προσπαθεί

να τους φέρει κοντά. Οι πληροφορίες λένε ότι θα τα καταφέρει. Βιολέτα και Παναγιώτης με τη βοήθεια του Σταμάτη θα γίνουν ζευγάρι. Μάλιστα ο Σταμάτης γνωρίζοντας τη μεγάλη αγάπη που τρέφουν η Βιολέτα και ο Παναγιώτης για το μικρό Ζαχαρία τους ζητεί να αναλάβουν την ανατροφή του. Η πρόταση του Σταμάτη χαροποιεί τόσο τη Βιολέτα όσο και το Παναγιώτη που θεωρούν ότι καλύτερο για τη νέα τους κοινή ζωή την ύπαρξη αυτού του παιδιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΆγριες Μέλισσες: Το τέλος όλων των ζευγαριών της σειράς

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το τέλος του μικρού Ζαχαρία appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα