Survivor 14/6: «Ασημίνα πορεύσου μόνη σου» – «Λες ψέματα Σπύρο»

05:57 14/6/2022 - Πηγή: Youfly

Με το βλέμμα στραμμένο στο δεύτερο αγώνα ασυλίας σήμερα 14/6, οι οκτώ εναπομείναντες παίκτες στο Survivor συνεχίζουν να κοντράρονται με φόντο τις υποψηφιότητες. Ασημίνα και Σπύρος βρίσκονται στο κάδρο, προβάλλοντας ο καθένας τα δικά του επιχειρήματα.

Κατά την Ασημίνα ο Σπύρος θα διώξει έναν καλύτερο από εκείνον αγωνιστικά. “Είναι κάτι που το πιστεύω, το λέω και τίποτα άλλο” επιμένει η παίκτρια ποδοσφαίρου της Εθνικής Ελλάδος, η οποία έχει παραδεχθεί πώς κινείται πλέον μόνο αγωνιστικά.

Ο Άρης Σοϊλέδης από την άλλη υποστηρίζει ότι ο Σπύρος κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα που θ’ αποχωρήσει.

Ο φαρμακοποιός του Survivor όμωσ φαίνεται να είναι πυρ και μανία με την Ασημίνα, στην οποία χρεώνει την υποψηφιότητα και την αποχώρηση της Βρησηίδας. “Μήπως έχει μείνει μόνη Ασημίνα” απευθύνει το ερώτημα προς την άλλοτε συμπαίκτριά του, ενώ εν εξάλλω στρέφει το βλέμμα του κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού και της λέει: “Πορεύσου μόνη σου Ασημίνα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣSurvivor: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος – Νέος κανόνας βάζει φωτιά

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Survivor 14/6: «Ασημίνα πορεύσου μόνη σου» – «Λες ψέματα Σπύρο» appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα