Γενιά του ’30: Η νέα ελληνική σειρά στην COSMOTE TV

12:18 12/4/2021 - Πηγή: Youfly

Μετά το «Έτερος Εγώ» που ήδη ετοιμάζεται για να γυρίσει τον 3o του κύκλο και το «42°C» που σε λίγο καιρό κάνει πρεμιέρα, η COSMOTE Tv, ετοιμάζει και νέα σειρά υψηλής αισθητικής που θα είναι διαθέσιμη για τους τηλεθεατές την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, μπορεί και στο δεύτερο μισό της. Πρόκειται για την νέα δραματοποιημένη σειρά ντοκιμαντέρ, με τίτλο «Γενιά του ’30».

Η σειρά γυρίζεται αυτή την περίοδο και αφορά στην ζωή μεγάλων

Ελλήνων λογοτεχνών οι οποίοι ανήκουν στη γενιά του ’30, δηλαδή δραστηριοποιήθηκαν και μεσουράνησαν εκείνη την περίοδο. Τους σημαντικούς αυτούς ανθρώπους, λοιπόν, θα ενσαρκώσουν πολύ σημαντικοί ηθοποιοί.

Το καστ της νέας ελληνικής σειράς της COSMOTE TV

Αναλυτικότερα, ο Νίκος Ψαράς ο οποίος θα υποδυθεί τον Κοσμά Πολίτη, μαζί με την Γεωργία Ξηρού, αλλά και τον Σπύρο Σταμούλη – τον οποίο βλέπουμε ως Αλέξη Γραμματικό στις «Άγριες Μέλισσες» – ο οποίος υποδύεται τον πρωταγωνιστή από το βιβλίο του Κοσμά Πόλιτη, «Εκάτη».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yorgos Gkikapeppas Director (@yorgosgkikapeppas)

Δεύτερος ηθοποιός που θα δούμε στην σειρά της COSMOTE TV, «Γενιά του ’30» είναι ο Όμηρος Πουλάκης πολύ γνωστός μας μέσα από τη συμμετοχή του σε αρκετά επεισόδια της 10ης εντολής, ο οποίος θα υποδυθεί τον Άγγελο Τερζάκη.

Σε άλλο επεισόδιο θα δούμε τον Πέρρη Μιχαηλίδη ως Νίκο Εγγονόπουλο και μαζί του και η Νεφέλη Κουρή η οποία ενσαρκώνει μια νέα κοπέλα – ηρωίδα σε ένα από τα ποιήματά του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yorgos Gkikapeppas Director (@yorgosgkikapeppas)

Τέλος, ο Δημήτρης Δρόσος τον οποίο τηλεοπτικά γνωρίσαμε ως στο Κόκκινο Ποτάμι, θα υποδυθεί τον Γιώργο Θεοτοκά στη νέα σειρά «Γενιά του ’30» στην COSMOTE TV.

Δείτε επίσης:

42°C: Όλες οι πληροφορίες για τη νέα ελληνική σειρά της COSMOTE TVΈτερος Εγώ: Σε απόσταση αναπνοής από το Netflix – Τι υπολείπεται

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Γενιά του ’30: Η νέα ελληνική σειρά στην COSMOTE TV appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα