Survivor: Άγριος τσακωμός και παρέμβαση Λιανού – Ποια ομάδα κέρδισε

07:05 12/4/2021 - Πηγή: Youfly

Στα ύψη έφθασε το θερμόμετρο χθες στο Survivor εξαιτίας του άνευ προηγουμένου τσακωμού ανάμεσα σε δύο κόκκινους, καθώς Ηλίας Μπόγδανος και Αλέξης Παπάς ξεπέρασαν τα όρια. Ο καβγάς τους που εκτυλίχθηκε λίγο πριν τον αγώνα στάθηκε αφορμή να παρέμβει ο Λιανός για να τους συνετίσει και αφετέρου έδωσε την ευκαιρία στους μπλε να περάσουν στην αντεπίθεση και να κερδίσουν χθες 11/4 το αγώνισμα επάθλου.

Πυρ και μανία εμφανίστηκε στο χθεσινό επεισόδιο

ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος κατέρρευσε μπροστά στην κάμερα, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του με κάθε τρόπο. Νωρίτερα στο στίβο μάχης προηγήθηκε μία λεκτική κόντρα ανάμεσα στον Αλέξη και το Μπόγδανο. Ο μεν πρώτος –χωρίς να το γνωρίζει ο δεύτερος τον αποκάλεσε- «φουκαρά», ο δε δεύτερος, έχοντας φτάσει στα όριά του, όπως δήλωσε, «στόλισε» τον Παπά, λέγοντάς τον ότι είναι βλάκας, μηδενικό και ένα τίποτα.

Το χρονικό της κόντρας Αλέξη-Ηλία

Όλα ξεκίνησαν το πρωί πριν τον αγώνα με τον Αλέξη Παπά να πλησιάζει τα μέλη της ομάδας του με ενωτική διάθεση, όπως είπε. Να σημειωθεί ότι ο Παπάς πριν απλώσει τα δίχτυα του στην ομάδα, χαρακτήρισε το Μπόγδανο «φουκαρά». Ο Ηλίας στάθηκε στο γεγονός ότι ο ηθοποιός χρησιμοποιεί την ευφυία του για να δημιουργεί εντάσεις και απέφυγε να πάρει θέση στα όσα περί της σχέσης του με το Τζέημς του καταλογεί. Ο Αλέξης αποφάσισε να δώσει διορία στον Ηλία μέχρι τον αγώνα προκειμένου να καταλάβει τις πραγματικές του προθέσεις.

Οι στιγμές ηρεμίας στη συνέχεια και λίγο πριν το στίβο μάχης έδωσαν τις θέσεις τους στην ένταση και στις αντεγκλήσεις Παπά-Μπόγδανου. Αυτή τη φορά ο Αλέξης Παππάς ανακοινώνοντας ενώπιον όλων ότι θα ψηφίζει από δω και πέρα τον Ηλία, κατάφερε να βγάλει το συγκεκριμένο παίκτη εκτός εαυτού. “Δεν με ενοχλεί καθόλου. Ψήφισέ με αύριο. Εγώ θέλω να έχουμε μια κοινή συνισταμένη και να μην πλακωνόμαστε. Γιατί είμαστε άνθρωποι. Γιατί να υπάρχουν στρατόπεδα. Δεν είμαι με κανέναν. Είσαι λαϊκιστής ρε φίλε. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχεις πρόθεση για άλλη μια φορά να δημιουργείς πράγματα. Δεν σου μιλάω. Καλή συνέχεια, θέλω να πάω στον αγώνα”, δήλωσε αρχικά ο Ηλίας πριν τον αγώνα του Survivor, ενώ ο Αλέξης απλά άκουγε.

Ωστόσο, η καταιγίδα είχε ξεσπάσει για τον Μπόγδανο, ο οποίος απευθυνόμενος προς την παραγωγή είπε μεταξύ άλλων: «Τι είναι αυτός που μας φέρατε εδώ;». Ο Ηλίας συνέχισε να ξεσπά στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, λέγοντας εν μέσω γαλλικών ότι ο Αλέξης είναι βλάκας, μηδενικό και ένα τίποτα. Ο Λιανός αντιλαμβανόμενος την ένταση ανάμεσα στους δύο άνδρες προσπάθησε να ηρεμήσει τον Ηλία, οποίος έδειχνε να κινείται σαν μαινόμενος ταύρος. Τελικά με την παρέμβαση σχεδόν όλων των παικτών, της παραγωγής και του Λιανού, οι ομάδες μπήκαν στο στίβο μάχης.

Το ξέσπασμα του Ηλία: «Δεν θα χαραμίσω το σάλιο μου για κάποιους»

Τα αίματα λίγο αργότερα έσπευσε να ανάψει και ο Τριαντάφυλλος. Στοχοποίησε και αυτός τον Ηλία και το γεγονός ότι πριν τον αγώνα έκανε ζέσταμα με τον Κόρο από τους μπλε. Ο Ηλίας προσπάθησε να εξηγήσει ότι είναι φίλοι. Ωστόσο στη συνέχεια και η Καρολίνα παρενέβη λέγοντας στον Ηλία ότι θα ήταν καλύτερο πριν τον αγώνα να είναι η κάθε ομάδα συγκεντρωμένη στο στόχο της και όχι να συνομιλεί με τους αντιπάλους. Ο Μπόγδανος σε όλα αυτά είχε και πάλι τις ενστάσεις του, ενώ από τα νεύρα του κλώτσησε ένα κούτσουρο και τραυμάτισε το μεγάλο δάχτυλο από το πόδι του.

Ωστόσο, ο Ηλίας για άλλη μια φορά δεν άντεξε και ξέσπασε:  «Είναι κάποιοι άνθρωποι που τους θεωρώ κολλητούς μου κι αυτά θα κρατήσουν… Με πνίγει το γ@@@@@ το άδικο που δεν μπορώ να μιλήσω ελεύθερα… Πρέπει αυτοί που είναι κοντά μου να καταλάβουν, ότι δεν θέλω να μιλήσω όταν δεν είμαι καλά κι είναι η κάμερα μπροστά. Δεν μου αρέσει να πουλώ τα συναισθήματά μου. Τώρα λένε γιατί έκανα ζέσταμα με τον Κόρο; Δεν θα το διαπραγματευτώ. Δεν θα χαραμίσω το σάλιο μου για αυτούς.»

O Κώστας αντιλαμβανόμενος τον πόλεμο που δέχεται από τον Παππά έσπευσε να τον καθησυχάσει λέγοντάς του: «Λιάκο μου ξέρουμε όλοι ποιος είσαι, δεν έχεις να μας αποδείξεις τίποτα. ‘Έχεις αυτήν την τεράστια καρδιά, που εμάς τους πρώην κόκκινους, εσύ μας κρατάς. Μέχρι σήμερα εσύ μας κρατάς ενωμένους δυνατούς και κάθεσαι και τσιμπάς αυτήν την βλακεία. Πρέπει να είσαι δυνατός. Βλέπω τον αδερφό μου να ραγίζει η καρδιά του και ραγίζω κι εγώ. Κάποιος σατανάς προσπαθεί να τον εκμεταλλευτεί και παίζει θέατρο εις βάρος του».

Ποια ομάδα κέρδισε τον αγώνα του Survivor χθες 11/4

Η έλλειψη συγκέντρωσης στο στόχο «κόστισε» τελικά στους κόκκινους τα οκτώ κομμάτια πίτας, τα οποία τελικά απόλαυσαν οι μπλε που κέρδισαν το στίβο μάχης με σκορ 10-6. Οι κόκκινοι αν και έκαναν δυναμικό ξεκίνημα, εντούτοις δεν το διατήρησαν. Οι μπλε από την άλλη αν και στα πρώτα ματσαρίσματα είχαν μείνει πίσω, εντούτοις κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 5-5.

Στη συνέχεια με εξαίρεση έναν αγώνα να μην επιτρέψουν στους κόκκινους να πάρουν κανένα άλλο αγώνα. Ο αγώνας έληξε με τελικό σκορ 10-6. Πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν για τους μπλε όλοι, πλην του Τζέημς, ο οποίος δεν έφερε ούτε ένα πόντο. Την ίδια στιγμή στους κόκκινους μόνο ο Σάκης Κατσούλης ξεχώρισε με δύο νίκες. Πόντο στην ομάδα μετά από αρκετό καιρό έφερε και ο Ντάφι που πανηγύρισε με έξαλλο τρόπο.

Δείτε επίσης: 

Survivor: Τι υπαγορεύει και τι απαγορεύει το συμβόλαιο των παικτώνSurvivor: Ποια παίκτρια αποχώρησε – Οι αντιδράσεις & ο Καραγκιόζης

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Survivor: Άγριος τσακωμός και παρέμβαση Λιανού – Ποια ομάδα κέρδισε appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα