Έκθεση – Αντικρίζοντας την Ελευθερία: Απευθείας από το κανάλι της Βουλής

11:55 12/4/2021 - Πηγή: Youfly

Σε απευθείας σύνδεση από το κανάλι της Βουλής θα μεταδοθεί σήμερα στις 12.00 η διαδικτυακή Συνέντευξη Τύπου από την αίθουσα Γερουσίας της Βουλής ενόψει της επετειακής έκθεσης «Αντικρίζοντας την Ελευθερία- Στη Βουλή των Ελλήνων, δύο αιώνες μετά», μια έκθεση που θα ανοίξει τις πύλες της στις 19 Απριλίου.

Έκθεση – Αντικρίζοντας
την Ελευθερία!

Για τον πανηγυρικό εορτασμό της Εθνικής Επετείου από τη Βουλή των Ελλήνων και τα μηνύματα της Επανάστασης του 1821 θα μιλήσουν: ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, η Πρόεδρος της Επιτροπής Ελλάδα 2021 κ. Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, η Καθηγήτρια Ιστορίας του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής της έκθεσης κ. Μαρία Ευθυμίου και η Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινοβουλευτικής Βιβλιοθήκης και Επιμελήτρια της έκθεσης κ. Μαρία Καμηλάκη.

Την συνέντευξη θα συντονίσει η Προϊσταμένη του Γραφείου Τύπου και Κοινοβουλευτικής Πληροφόρησης κ. Αδαμαντία Καρυοφύλλη.

Η Συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί απευθείας από τον τηλεοπτικό σταθμό ΒουλήTV και από το διαδικτυακό κανάλι της Βουλής WebTV-1

(https://parltv.live.grnet.gr/webtv/) στα ελληνικά και WebTV-(https://parltv.live.grnet.gr/webtv/#!pid=webtv3) στα αγγλικά.

Δείτε επίσης:

Εθνική Πινακοθήκη: Τα 11 έργα τέχνης για την Επανάσταση του 1821200 Χρόνια από την επανάσταση: Με τα μάτια του ζωγράφου Louis Dupre

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Έκθεση – Αντικρίζοντας την Ελευθερία: Απευθείας από το κανάλι της Βουλής appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα