Σιωπηλός Δρόμος: Το Twitter αποθέωσε τον ντετέκτιβ της σειράς

09:50 12/4/2021 - Πηγή: Youfly

Κυριακή λίγο μετά τις 22.00: είναι η στιγμή που πέφτουν οι τίτλοι τέλους του δεύτερου επεισοδίου του «Σιωπηλού δρόμου». Το Twitter έσπευσε να σχολιάσει χθες (11/4) με τον τρόπο του το επεισόδιο, ενώ αποθέωσε τον ντετέκτιβ της σειράς «Σιωπηλός Δρόμος».

Η γεύση που μας άφησε ήταν και πάλι γλυκιά, αφού η πλοκή κρατούσε τον τηλεθεατή σε εγρήγορση, η σκηνοθεσία ήταν υψηλής αισθητικής ενώ η μουσική επένδυση θύμιζε κινηματογραφική ταινία.

Κατά γενική ομολογία το νεο «παιδί» της Μελινας Τσαμπανη και του

Πέτρου Καλκοβαλη είναι μια ακόμη σειρά που φέτος μας καθηλώνει και προσθέτει ένα ακόμα αστεράκι στην ελληνική μυθοπλασία.

Το κοινό, λοιπόν, που είδε και την δεύτερη Κυριακή τη νέα σειρά του Mega, twitterαρε με πάθος στο hashtag της σειράς και δεν άργησε να βρει τον καινούριο αγαπημένο του, ο οποίος ακούει στο όνομα «Νάσος Οικονομίδης». Με λίγα λόγια μιλάμε για τον ταλαντούχο κύριο Δημήτρη Λάλο ο οποίος «τρέλανε» το Twitter χθες (11/4) με την ερμηνεία του ως ντετέκτιβ στη σειρά «Σιωπηλός Δρόμος».

Ηθοποιός παγκόσμιας κλάσης! #SiopilosDromos pic.twitter.com/MicEPVAhhM

— Ippolytos (@IppolytosGR) April 11, 2021

Ο Δημήτρης Λάλος κέρδισε την καρδιά του TwitterΗ γοητεία του, η ερμηνεία του αλλά και η βαθιά φωνή του ήταν αυτά που ξεχώρισαν οι τηλεθεατές που τον αποθέωσαν με κάθε τρόπο.

Αναμενόμενο θα πει κανείς, αφού σε κάθε αστυνομική σειρά που σέβεται τον εαυτό και το κοινό της, την παράταση πάντα κλέβει ο καλός αστυνομικός που κάνει τα πάντα για ανακαλύψει τον ένοχο. Λογικό, λοιπόν, να συμβεί το ίδιο και με τον επιθεωρητή «Οικονομιδη» του «Σιωπηλού δρόμου», ο οποίος είναι ο επικεφαλής των ερευνών για την διαλεύκανση της απαγωγής των 9 μαθητών.

Netflix αγάπη μου έλα πάρε με από δω #siopilosdromos pic.twitter.com/nu0CqJs3Wb

— S̶i̶r̶e̶n̶a̶ (@Sirenaneris_) April 11, 2021

Ο καλύτερος υποκριτικά με διαφορά! #SiopilosDromos pic.twitter.com/ImmoekxAAE

— Ippolytos (@IppolytosGR) April 4, 2021

Οικονομίδης my new crush #siopilosdromos

— aspouli (@Aspa19Aspa) April 11, 2021

Ωστόσο η περίπτωση του Δημήτρη Λάλου δεν είναι απλή, διότι μπορεί να έχει ένα μπόνους λόγω ρόλου, αλλά σίγουρα διαθέτει πολύ περισσότερους λόγους για να κερδίσει μια θέση στην καρδιά μας αλλά και το ενδιαφέρον μας να τον γνωρίσουμε καλύτερα:

Σιωπηλός Δρόμος – Ντετέκτιβ: Ποιος είναι ο Δημήτρης Λάλος;Είναι σκηνοθέτης, ηθοποιός και σκηνογράφος.Είναι ιδρυτικό μέλος του θεάτρου «Επι Κολωνό». Είναι ο άνθρωπος… ο οποίος «έχτισε» με τα ίδια του τα χέρια, το ΕΜ λόγω θέατρο αφού συμμετείχε ενεργά στην κατασκευή του.Έχει ιδρύσει και την δική του θεατρική ομάδα την Tempus Verum.Το 2012 απέσπασε το θεατρικό βραβείο Χορν.Είναι μπαμπας ενός κοριτσιού που έχει αποκτήσει με την Έλενα ΜαυρίδουΓεννήθηκε στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα τον Βόλο, αλλά από τα 8 μέχρι και τα 18 του χρόνια μεγάλωσε στη Νυρεμβέργη.Αγαπά πολύ την Ελλάδα και τον ήλιο της γι αυτό & επέστρεψε.

Εμείς, λοιπόν, ήδη αγαπάμε και τον Νάσο Οικονομίδη και τον Δημήτρη Λάλο και χαιρόμαστε που βρέθηκε στον «Σιωπηλό δρόμο» μας.

Δείτε επίσης: 

Σιωπηλός Δρόμος: Φόβος για το άγνωστο – Τί είδαμε στο 2ο επεισόδιοΣιωπηλός Δρόμος: Ποιος ηθοποιός μπαίνει – Ο ρόλος του στην εξαφάνιση

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Σιωπηλός Δρόμος: Το Twitter αποθέωσε τον ντετέκτιβ της σειράς appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα