Η σορός 75χρονης εντοπίστηκε να επιπλέει στον Ισθμό την Κορίνθου από περαστικούς. Διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή

Ένα μακάβριο θέαμα είχαν την ατυχία να δουν το απόγευμα της Κυριακής πεζοί που διέρχονταν τη γέφυρα του Ισθμού της Κορίνθου, καθώς τους τράβηξε την προσοχή κάτι που επέπλεε στο νερό.

Οι περαστικοί παρατήρησαν πως εντός του καναλιού, επέπλεε ένα σώμα. Αμέσως, κάλεσαν το Λιμενικό, όπου έσπευσε τάχιστα. Οι άνδρες του Λιμενικού, όταν προσέγγισαν το σημείο αντίκρισαν ένα μακάβριο θέαμα, καθώς εντόπισαν το άψυχο σώμα μιας γυναίκας.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast

μας …

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Hlektra.gr πρόκειται για την Π.Κ. ηλικίας 75 ετών η οποία ήταν κάτοικος των Αγίων Θεοδώρων.

Προανάκριση κάνει το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ισθμιας του Λιμεναρχείου Κορίνθου, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου

The post Η σορός 75χρονης εντοπίστηκε να επιπλέει στον Ισθμό την Κορίνθου από περαστικούς. Διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
75χρονης, Ισθμό, Κορίνθου, Διατάχθηκε,75chronis, isthmo, korinthou, diatachthike