Ανδρέας Γεωργίου: Τι γίνεται τελικά με τον ίδιο & τις 8 Λέξεις

16:28 16/11/2020 - Πηγή: Youfly

Μεγάλο σοκ προκάλεσαν στο κοινό της σειράς 8 Λέξεις οι φήμες ότι ο Ανδρέας Γεωργίου μιλάει για μια νέα συνεργασία με το MEGA, στα μισά της τηλεοπτικής σεζόν. Πολλοί ανησύχησαν για την τύχη της σειράς, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να την σταματούσε στον δεύτερο κύκλο.

Ανδρέας Γεωργίου: Οι φήμες για τις 8 Λέξεις μεταξύ ΣΚΑΙ και MEGA

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τόσο ο ΣΚΑΙ, όσο και το αντίπαλο MEGA διαψεύδουν κατηγορηματικά τις όποιες επαφές με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό. Το κανάλι του Νέου Φαλήρου διαψεύδει τις φήμες. Μάλιστα, έρχεται να σημειώσει ότι ο Ανδρέας Γεωργίου χαίρει της εκτίμησης της Διοίκησης και δεν υπάρχει θέμα με το MEGA.

Επομένως, παρά το όργιο φημολογίας πως ο Ανδρέας Γεωργίου θα αφήσει τον σταθμό του ΣΚΑΙ, αποκλειστικές πληροφορίες του Youfly.com επιβεβαιώνουν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Επιπλέον, ο σκηνοθέτης Ανδρέας Γεωργίου και ο σταθμός, βρίσκονται πολύ κοντά στην επέκταση της συνεργασίας τους.

Όπως όλα δείχνουν, η δημοφιλής σειρά 8 Λέξεις οδεύει και για τρίτη σεζόν, ακόμη περισσότερο ανανεωμένη. Στη συγγραφή των επεισοδίων, θα παραμείνει η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου. Επιπροσθέτως, συζητήσεις γίνονται για αναδιανομή ηθοποιών και εισαγωγή νέων προσώπων στη σειρά. Οι εξελίξεις θα είναι μεγάλες και οι ανατροπές πάρα πολλές, με αποτέλεσμα, το κοινό να καθηλωθεί για μία ακόμη φορά στους δέκτες.

8 Λέξεις: Τηλεθέαση που σαρώνει στο σύνολο του κοινού

Αναφορικά πάντως με την πορεία των “8 Λέξεων” στον ΣΚΑΙ, τα νούμερα μιλούν από μόνα τους. 1.148.862 τηλεθεατές κατά μέσο όρο
(ο μεγαλύτερος αριθμός τηλεθεατών από την αρχή της σεζόν) παρακολούθησαν το συνταρακτικό επεισόδιο της Τετάρτης 11 Νοεμβρίου. Ένα επεισόδιο που σημείωσε 22,4% στο σύνολο κοινού.

Οι τηλεθεατές δείχνουν καθημερινά την προτίμησή τους στις «8 Λέξεις». Επιβεβαιώνουν τον ΣΚΑΪ για την επιλογή της συγκεκριμένης σειράς και την εμπιστοσύνη του καναλιού στους δημιουργούς. Από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21.00 καθηλώνουν το κοινό με το ανατρεπτικό σενάριο, τη δημιουργική σκηνοθεσία και τις αξιόλογες ερμηνείες. Οι εξελίξεις γίνονται ακόμα πιο συγκλονιστικές, οι ιστορίες πιο ανατρεπτικές και οι ήρωες ακόμα πιο ριψοκίνδυνοι.

Διαβάστε επίσης:

Τι θα δείτε στο επεισόδιο 16/11Αποκάλυψη σοκ για τον Αιμίλιο στη σειρά 8 Λέξεις

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Ανδρέας Γεωργίου: Τι γίνεται τελικά με τον ίδιο & τις 8 Λέξεις appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα