The Bachelor 19/11: Φίλοι του Παναγιώτη κρίνουν τα κορίτσια

13:47 16/11/2020 - Πηγή: Youfly

Δύο νέες αφίξεις στο ριάλιτι The Bachelor θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές, την Πέμπτη 19/11. Οι φίλοι του Παναγιώτη θα επισκεφτούν τη βίλα, με σκοπό να εντοπίσουν την κατάλληλη “νύφη” για τον κολλητό τους. Πώς θα αντιδράσει ο Παναγιώτης μόλις τους δει;

The Bachelor 19/11: Οι φίλοι του Παναγιώτη συναντούν τις κοπέλες στη βίλα

Δύο πολύ καλοί φίλοι του Παναγιώτη

εισέρχονται στο The Bachelor 19/11. Τα κορίτσια θα κάνουν τα πάντα για να τους εντυπωσιάσουν, καθώς ο Παναγιώτης θα λάβει πολύ σοβαρά υπόψιν τη γνώμη τους για την τελική του απόφαση.

Θα γευματίσουν όλοι μαζί, με τα κορίτσια να πέφτουν η μία πάνω στην άλλη, προκειμένου να αποδείξουν στους φίλους του Παναγιώτη, πως είναι οι ιδανικές. Όπως θα δούμε στο The Bachelor 19/11, οι φίλοι του θα συναναστραφούν προσωπικά με την κάθε κοπέλα ξεχωριστά, για να μάθουν, μέσα από μία μίνι συνέντευξη, ποιες είναι και πως νιώθουν για τον Παναγιώτη.

Αργότερα, θα του μιλήσουν κατ’ ιδίαν, εξηγώντας του ποιες θεωρούν τις κατάλληλες για να συνεχίσει ο Παναγιώτης στο παιχνίδι.
Κατά τη διάρκεια αυτής της δοκιμασίας, τα κορίτσια θα εκνευριστούν αρκετά η μία με την άλλη, ενώ θα σημειωθούν και πολλές αλλαγές στη συμπεριφορά κάποιων κοριτσιών, προκειμένου να εντυπωσιάσουν.

The Bachelor 19/11: Το στημένο ραντεβού του Παναγιώτη

Στο επεισόδιο The Bachelor 19/11, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν κι ένα πολύ διαφορετικό ραντεβού, από τα συνηθισμένα. Ο Παναγιώτης θα καλέσει ξεχωριστά τις Αντζελίνα, Βίβιαν και Εριέτα σε ένα δείπνο. Εκεί, θα τεστάρει την “αντοχή” τους, με βοηθό του την σερβιτόρα.

Η σερβιτόρα, έχοντας συνεννοηθεί με τον Παναγιώτη, τον φλερτάρει έντονα. Αντζελίνα, Βίβιαν και Εριέτα πρέπει να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, προκείμενου να αποδείξουν στον Παναγιώτη ότι είναι δυναμικές και του έχουν εμπιστοσύνη. Πως θα εξελιχθούν αυτά τα ατομικά ραντεβού; Γιατί θα ξεσπάσει ένταση στο σπίτι του The Bachelor;

Δείτε στο τρέιλερ που ακολουθεί – The Bachelor (19/11):

Διαβάστε επίσης:

The Bachelor 13/11: Ποια παίκτρια αποχώρησε από τη βίλα.The Bachelor 13/11: Το Twitter σχολίασε τον ερωτευμένο Παναγιώτη.

The post The Bachelor 19/11: Φίλοι του Παναγιώτη κρίνουν τα κορίτσια appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα