Σταμάτης Φασουλής: Άρχισε πρόβες για τον Μολιέρο στο Εθνικό

13:56 16/11/2020 - Πηγή: Youfly

Ξεκίνησε κανονικά τις πρόβες εν μέσω καραντίνας ο Σταμάτης Φασουλής στο Εθνικό Θέατρο, όπου θα πρωταγωνιστήσει το Φεβρούαριο στην παράσταση «Μολιέρος» του Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού.

Ο «Μολιέρος» γράφτηκε το 1930, απαγορεύτηκε από τον Στάλιν και ήταν αιτία σύγκρουσης του συγγραφέα με τον Στανισλάφσκι. Όταν ανέβηκε πλέον στο Θέατρο Τέχνης της Μόσχας το 1936 κατέβηκε άρον άρον μόλις

μετά από επτά παραστάσεις.

Ο Μπουλγκάκοφ γοητεύτηκε από την προσωπικότητα του Μολιέρου και ιστορεί την τελευταία περίοδο της ζωής του, του θιάσου και του έργου του, τις ερωτικές του περιπέτειες, καθώς και τις σχέσεις του με την εξουσία και την εκκλησία.

Σταμάτης Φασουλής: Στο Εθνικό Θέατρο με την παράσταση Μολιέρος

Δίπλα στο Σταμάτη Φασουλή θα παίξουν αλφαβητικά οι:

Αργυρώ ΑνανιάδουΒασίλης ΑνδρέουΜιχάλης ΒαλάσογλουΑντώνης ΓιαννακόςΓιώργος ΔάμπασηςΠάνος ΖυγούροςΚωνσταντίνος ΖωγράφοςΝίκος ΚαρδώνηςΣτάθης ΚόικαςΚώστας ΚορωναίοςΔαυίδ ΜαλτέζεΦοίβος ΜαρκιανόςΜαρία ΣαββίδουΧρήστος ΣουγάρηςΆρης ΤρουπάκηςΑμαλία Τσεκούρα

Μέχρι να προχωρήσει το νέο του αυτό στοίχημα, ο Σταμάτης Φασουλής συνεχίζει να κάθεται στην καρέκλα του κριτή στον δεύτερο κύκλο του «Just the2 of us» στο Open κάθε Σάββατο βράδυ.

Δείτε επίσης:

Σταμάτης Φασουλής: Θα παίξει τον Μολιέρο στο Εθνικό

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Σταμάτης Φασουλής: Άρχισε πρόβες για τον Μολιέρο στο Εθνικό appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα