GNTM 3: Αυτός που δίνει δεύτερη ευκαιρία στους πρώην παίκτες

15:54 16/11/2020 - Πηγή: Youfly

Ποιός είναι αυτός που δίνει απόψε 16/11, μια δεύτερη ευκαιρία σε πρώην παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το GNTM 3;

Αυξάνονται και πληθύνονται απόψε τα μοντέλα που διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο του GNTM 3. Και υπεύθυνοι γι’ αυτό δεν είναι οι κριτές του ριάλιτι μόδας αλλά ένα πρόσωπο με εμπειρία στο χώρο επιλογής μοντέλων καριέρας.

Το γεγονός δεν γίνεται απολύτως αποδεκτό από τους «παλιούς» ενοίκους της βίλας του ριάλιτι μόδας. Αρχικά σαστίζουν με τον αριθμό αυτών που επιστρέφουν, στη συνέχεια όμως αντιλαμβάνονται ότι όλα είναι μέρος του παιχνιδιού. Τα

μοντέλα που περνούν την πύλη του GNTM3 είναι τέσσερα όπως ακούμε να λέγεται κατά τη διάρκεια του τρέιλερ. Στη διαδικασία παρόντες είναι η Βίκυ Καγιά, η art director, Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο coach-μοντέλο, Γιώργος Καράβας.

Την επιλογή των πρώην διαγωνιζομένων θα κάνει ο head of scouting του Elite Models στο Λονδίνο, Joel Bough. Ο συγκεκριμένος μέσω του skype και αφού πρώτα έχει δει τις φωτογραφίες των 12 μοντέλων που θα βρίσκονται στο στούντιο, καλείται να κάνει ένα κάστινγκ από απόσταση.

GNTM 3: Ποιος είναι ο Joel Bough που δίνει δεύτερη ευκαιρία στους παίκτες σήμερα 16/11

Ο Joel Bough, που δηλώνει model scount και casting agent ξεκίνησε την καριέρα του στη βιομηχανία της μόδας. Αρχικά δούλεψε σε περιοδικά όπως το Arena Homme +. Πλέον είναι επικεφαλής στο γραφείο μοντέλων Elite στο Λονδίνο. Δουλειά του είναι να βρίσκει νέους ανθρώπους που θα μπορούσαν να γίνουν καταξιωμένα μοντέλα και να τους φροντίζει καθώς κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της μόδας. Η δουλειά του τον οδηγεί σε χώρους συναυλιών, σιδηροδρομικούς σταθμούς και κέντρα πόλεων σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο – οπουδήποτε μπορεί να εντοπίσει ένα μελλοντικό κορυφαίο μοντέλο.

Κατά τον head scouter υπάρχουν πολλοί όμορφοι άνθρωποι στον κόσμο: «Για να γίνει όμως κάποιος επιτυχημένο μοντέλο πρέπει να έχει star quality και δυνατή παρουσία. Βοηθάει επίσης το υποψήφιο μοντέλο να έχει υπέροχη επιδερμίδα, ύψος και δυνατό σωματότυπο”, θ’ αναφέρει σε συνέντευξή του. Ωστόσο κατά τον Bough το «κλειδί» στην επαγγελματική εξέλιξη ενός μοντέλου βρίσκεται αποκλειστικά και μόνο στην προσωπικότητά του.

Ο ίδιος λατρεύει τη διαδικασία αναζήτησης εκπληκτικών προσώπων και την εξέλιξή τους σε πραγματικά αστέρια στο χώρο της μόδας. Η θετική επιρροή στην επαγγελματική άνοδο νέων ανθρώπων αποτελεί για εκείνον τεράστια ανταμοιβή. Έχει σπουδάζει μόδα στο Λονδίνο και έχει εργαστεί σε περιοδικά. Ωστόσο η δουλειά που κάνει αυτή τη στιγμή στο γραφείο μοντέλων Elite είναι αυτό που τον γεμίζει και δεν την άλλαζε επ’ ουδενί.

GNTM 3: Ποιοι πρώην διαγωνιζόμενοι ξαναμπαίνουν και γιατί

Βάσει της εικόνας που βλέπει ο προσκεκλημένος αποφασίζει σύμφωνα με πληροφορίες να δώσει δεύτερη ευκαιρία σε δύο κορίτσια και δύο αγόρια. Στην περίπτωση των κοριτσιών, τα πρόσωπα είναι αυτά που «μαγνητίζουν» τον head scouter. Όπως και όταν μπήκαν στο παιχνίδι έτσι και απόψε Παρασκευή και Ξένια θα γοητεύσουν τον Joel Bough. Κυρίως γιατί όπως είχαν πει και οι κριτές και οι δύο κοπέλες είναι μοντέλα, τύπου model materials.

Επόμενα δύο πρόσωπα που δείχνουν ν’ αρέσουν στον head of scouting του πρακτορείου μοντέλων είναι ο Ηρακλής, που αποχώρησε σχετικά πρόσφατα. Θεωρεί ότι είναι ένα αγόρι με πολλές δυνατότητες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο τέταρτος που μπαίνει στο σπίτι είναι ο Εμμάνουελ, ο τέταρτος του campaign room. Σημειωτέον οι άλλοι τρεις είναι ο Εμιλιάνο, ο Σήφης (που αποχωρεί) και ο Εμμάνουελ.

Αξίζει να τονίσουμε ότι τα τέσσερα πρόσωπα που επιστρέφουν στο GNTM 3 δεν έχουν ενεργοποιήσει τα προφίλ τους στα social media, σε αντίθεση με πρώην παίκτες που το έχουν κάνει.

Δείτε επίσης:

GNTM 3: Τα μοντέλα που γυρίζουν στα επόμενα επεισόδιαGNTM 3: Το μοντέλο που αποχωρεί σήμερα Δευτέρα 16/11

The post GNTM 3: Αυτός που δίνει δεύτερη ευκαιρία στους πρώην παίκτες appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα