Survivor: Τι συνέβη πραγματικά με την Κάτια και πότε επιστρέφει;

10:51 11/1/2021 - Πηγή: Youfly

Ταραχή δημιουργήθηκε στο χθεσινό επεισόδιο Survivor (10/1), καθώς η Κάτια δήλωσε πως νιώθει άρρωστη και αδύναμη, με αποτέλεσμα να προκαλέσει ερωτήματα, σχετικά με το πότε θα επιστρέψει. Τι πραγματικά συνέβη με την παίκτρια των Διασήμων;

Η Κάτια είναι άρρωστη – Πότε θα επιστρέψει στους αγώνες του Survivor;

Η εισαγωγή της παίκτριας στο νοσοκομείο έγινε με τη βοήθεια της παραγωγής. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κάτια δήλωνε αρκετά αδύναμη και άρρωστη τις τελευταίες

μέρες, για αυτό και δεν συμμετείχε στο χθεσινό αγώνισμα.

Η παίκτρια έχει χάσει αρκετά κιλά μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ ο τρόπος που παλεύει στα αγωνίσματα, την κάνει να χάνει ακόμα περισσότερη ενέργεια. Πολλοί αναρωτήθηκαν πότε θα επιστρέψει η Κάτια στον αγωνιστικό χώρο του Survivor, αν θα αποχωρήσει οριστικά ή αν θα πάρει μια μικρή αναβολή, όπως η Άννα Μαρία Βέλλη.

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι έτοιμη να επιστρέψει στον στίβο μάχης και, μάλιστα, θα την δούμε σήμερα σε ένα αρκετά απαιτητικό αγώνισμα, όπου η παίκτρια θα δώσει ξανά το 100% των δυνατοτήτων της.

Ο Περικλής συνεχίζει την επίθεση στην Κάτια

Ο Περικλής Κονδυλάτος έχει δημιουργήσει ανοιχτό πόλεμο απέναντι στην Κάτια, ενώ φάνηκε να μη τον αγγίζει ιδιαίτερα το γεγονός πως δήλωσε άρρωστη ή το πότε θα επιστρέψει στο Survivor. Ο παίκτης των Διασήμων φαίνεται αρκετά ενοχλημένος από την στρατηγική της, ενώ δε δίστασε να δηλώσει πως η ίδια στοχεύει να διώξει όλες τις γυναίκες από το νησί.

Μάλιστα, όταν ο Κοψιδάς ζήτησε από τους παίκτες να ευχηθούν όλοι μαζί να γυρίσει, ο Περικλής διαφώνησε μαζί του. Ο Γιώργος Κοψιδάς έδειξε την επιθυμία του να γυρίσει η Κάτια επειδή είναι δυνατή παίκτρια, κάτι με το οποίο διαφώνησαν ο Περικλής και η Άννα Μαρία Βέλλη. Οι παίκτες δήλωσαν πως σημασία έχει η υγεία και όχι το αν είναι καλός κάποιος στα αγωνίσματα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Κάτια Ταραμπάνκο θα επιστρέψει σήμερα στο Survivor. Τόσο η παραγωγή, όσο και οι διάσημοι, ελπίζουν σε νίκες επάθλων, για να κρατηθεί η ομάδα τους δυνατή, τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά.

Δείτε επίσης:

Survivor: Πόλεμος για μια καρύδα χθες 10/1 – Όλα όσα είδαμεSurvivor: Γυαλιά καρφιά το Twitter με τις κόντρες Διάσημων & ΜαχητώνSurvivor: Η κριτική του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη για το ριάλιτι

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com.

The post Survivor: Τι συνέβη πραγματικά με την Κάτια και πότε επιστρέφει; appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα