Όταν η αλλαγή μέρας προβολής φέρνει τα πάνω κάτω στα κανάλια

09:57 11/1/2021 - Πηγή: Youfly

Το The Voice είχε κατά παράδοση τις τελευταίες τηλεοπτικές χρονιές ημέρα προβολής την Κυριακή, αλλά η τελευταία αλλαγή μέρας έφερε τα πάνω κάτω. Στη φετινή σεζόν αμά τη εμφανίσει του ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στα νούμερα της τηλεθέασης καθώς σ όλα τα υπόλοιπα κανάλια αντίπαλοι ήταν κάποιες ταινίες. Ο βασικότερος ανταγωνιστής της Κυριακής το YFSF έτσι κι αλλιώς είχε προγραμματιστεί από τον ΑΝΤ1 το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

Το The Voice
την Παρασκευή είδε τα νούμερα του να συρρικνώνονται

Το Survivor όμως ήρθε και τα ανέτρεψε όλα. Ακόμα και στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ. Το The Voice προχώρησε σε αλλαγή μέρας προβολής και μετακινήθηκε στην Παρασκευή. Και μέσα σε μία μόνο μέρα είδε τα ποσοστά τηλεθέασης να κατρακυλάνε από το 35% στο 20%. Σε μία ακόμα κίνηση ματ ο ΑΝΤ1 απέναντι στο The Voice την πρώτη μέρα προβολής του στη νέα του μέρα, έβαλε απέναντι τον ατμοσφαιρικό Καζαντζάκη του Γιάννη Σμαραγδή σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση.

Τα αποτελέσματα σίγουρα δεν ήταν τα αναμενόμενα για το πολυδιαφημισμένο talent show του ΣΚΑΙ. Τόσο στο δυναμικό όσο και στο γενικό σύνολο η ταινία αντιμετώπισε στα ίσα το The Voice. Μπορεί να μην τερμάτισε πρώτη… στον αγώνα δρόμο της AGB κατάφερε όμως να πριονίσει το ποσοστό του και να το περιορίσει λίγο κάτω από το 20%. Πολύ μακριά από τα θριαμβευτικά ποσοστά που είχε στην προηγούμενη ημέρα προβολής του. Πριν του την «κλέψει» το αγαπημένο πλέον παιδί του ΣΚΑΙ, το Survivor.

Κανένας δεν έχει δεδομένη την τηλεθέαση

Για μία ακόμα φορά επιβεβαιώνεται αυτό που έχουμε δει τους τελευταίους μήνες στην ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα. Κανένα πρόγραμμα, κανένας παρουσιαστής δεν έχει δεδομένη την τηλεθέαση που ισοδυναμεί με επιτυχία. Ο τηλεθεατής δεν είναι μόνο εκπαιδευμένος είναι και απείρως κουρασμένος γεγονός που τον καθιστά ιδιαίτερα εύπλαστο αλλά και ανοιχτό σ΄όλες τις προτάσεις.

Δείτε επίσης:

The Voice: Άστραψαν και βρόντηξαν οι κριτές χθες 8/1 – Όσα είδαμεSurvivor: Γυαλιά καρφιά το Twitter με τις κόντρες Διάσημων & Μαχητών

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Όταν η αλλαγή μέρας προβολής φέρνει τα πάνω κάτω στα κανάλια appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα